Şimdi Ara

TURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Bugun size yaklasık 1 senedir kullandigim turtlebeach stealth 500 p 7+1 kablosuz usb oyuncu kulakliginin kisa bir tanitimini incelemesini , aklinda soru isaretleri olup almakta tereddut eden arkadaslara kucukte olsa fikir verecegini dusundugum bir yazı yazacağım.

    Kulakligi aldigim zamanlarda trde satisi yoktu . Amerikadan bir tanidigim vasitasiyla getirtmistim . Simdi trdede satisi basladi yaklasik 3 4 aydir . Fiyatlar 350 400 lira civari .. Kulaklik gayet şık bir kutuyla geldi . İcinde sarj etmek icin usb kablosu , ayri takilan mikrofonu, usb baglantisi , optik baglanti kablosu (7+1 secenegi bu kablo ile aktif oluyor) ,telefon baglantisi icin 3.5 jack kablo , dil dil bilgilendirme kitapciklari Ve faturasi .. Ben ps4de kullanmak icin satin aldim ama yinede testlerimi her kulvarda yaptim..

    Ps4 , pc , telefon ,

    Kulaklik abartisiz olarak soyluyorum piyasada gordugum en guclu baslara sahip kulakliklardan biri . Bu arada ben muzisyen biriyim 25 yasindayim yaklasik 16 yildirda bu is ile ilgileniyorum muzikten anlayan farkli olarak onlarca kulaklik kullanmis biri olarak bu yorumu yapiyorum . Bu bas performansinin ustune tiz ve mid frekanslarida harika. Uyum icindeler Ses kalitesi inanilmaz derecede iyi . Kulakligi takinca kulaginiza rahat oturuyor padlari gayet konforlu.

    Kulakligi taktiginiz zaman sag tarafinda cesitli dugmeler ve ses seviyesini ayarlayabileceginiz mekanizmalar var . Bunlar ne ise yariyor derseniz.. bes cesit ekolayzer arasinda gecis yapan bir tus . Mikrofonu aktif ve pasif hale getiren diger bir tus var . Ses seviyesini ve mikrofon ses seviyesini ayarlayabileceginiz ses acma kisma olaylarida var . Ayrica birde son olarak mikrofonu direk pasif hale getirme tusu mevcut ..

    Kulakligi telefonda kullanabilmek icin usb girisi mevcut ama bu girisle telefonu baglarsaniz kesinlikle kablosuz usb ile yani pc veya konsola bagladiginiz zaman aldiginiz performansi alamiyorsunuz . Cunku kulaklik kendi icindeki guc kaynagini o zaman kullanmiyor . Gucu telefondan aliyor . Her telefonda daha farkli bir performans verebilir diye dusunuyorum . .. beni yinede tatmin etti diyebilirim telefondaki performansi . Kotu sayilmaz .

    Simdi bana gore arti ve eksi yonlerini aciklayayim

    Artilari
    Ses seviyesi ve kalitesi muhtesem oyun icin mukemmel oldugu gibi muzik dinlerkende ayni seviyede .. soyle soyleyebilirim sony xb950 bt kulaklikta var bende disardayken muzik dinlemek icin kullandigim piyasada 600 lira onunla es degerde diyebilirim .. sarji epey uzun sure gidebiliyor 2 saatlik sarj ederek 12 saate kadar kullanabiliyorum ses surekli %80 performansta . Ayrica cok rahat saatlerce kulagimda durmasina ragmen terletsede yaz aylarinda Rahatsiz edip canimi yakmiyor. 5 ekolayzer modunda bass boost moduna aldigimda kendimden geciyorum .. ben bass head tiplerdenim cok hosuma gidiyor . Oyunlarda en ufak sesleri kasabiliyorum 7+1 ozelligi asiri gercekci. Sesler yuksek frekanslarda bozulmuyor zaten full actiginiz zaman sese 2 dakika dayanabilirseniz helal olsun :) bu sekilde diyebilirim arti yonleri olarak

    Eksi yonlerine gececek olursak

    Kulakligin saginda ve solunda mavi isiklar var surekli yanip sonuyor kapatamiyorsunuz hic bir sekilde . Yani disardayken telefonda muzik dinlerken insanlar rahatsiz oluyor heleki aksamlari cok goz aliyor

    Bir diger eksi yonu . Mikrofonu kullanirken mik sesini cok acarsaniz karsi tarafa az bi dip ses gidebiliyor.

    Ve en begenmedigim yonu sarji bitmek uzereyken son 2 3 dakka .. kulagi rahatsiz eden bir dip ses gelmeye basliyor . Bilmiyorum kimi insani rahatsiz etmeyebilir benim biraz hassas kulaklarim ..

    Baska eksi yonu bulunmuyor kulaklik bu sekilde . Butun fikirlerimi size aktardim . Fiyat performans olarak cok cok ustun piyasadaki en yakin rakiplerinden ornek olarak astro a50 onuda kullanmis denemis biri olarak aradaki farki az oldugunu soyluyorum astro a50 nin fiyati ortalama 800 tl

    Yani kisacasi gamer kulaklik almayi dusunen pc yada ps4 kullanan arkadaslar . Bilgisayarinizda optik giriste mevcutsa ps4 de alinan performansin aynisini alabilirler . Kesinlikle pisman olunacak bir kulaklik degil .. net olarak oneriyorum

    Tesekkurler.TURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEMETURTLEBEACH STEALTH 500 P OYUNCU KULAKLIĞI İNCELEME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyLoops_93 -- 11 Ocak 2017; 16:21:55 >



  • hocam açıklayıcı olmuş yazı tebrikler..
  • Ağzına sağlık dostum böyle güzel incelemeler ve emeklere yorum yaparak teşekkür etmek lazım.
    Şahsen bende 1 aydır bu urunu araştırıyorum ve sanırım senın bu güzel acıklama ınceleme yazınla almıs olacağım.
    Kafama takılan bır konu kullanılan malzeme dayanıksız demısler? ne derece dogru Bende pek kaale almadım bunları ama urunu elıme alıp ınceleme şansım olmadıgı ıcınde bırsey soyleyemıyorum?
    sonucta doların yukselmesıyle 500 tl yı aşmış bır ürün açıkçası razer manowar ıle bunun arasında kaldım arasında 300 tl falan oynuyor oda az bır rakam degıl ama sen ne dıyorsun malzeme kalıtesıne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.