Şimdi Ara

Turtle Beach X-Ray 5.1 F/P Kulakligi Kutu Acilimi Ve Inceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutu acilimi ve incelemeden once cihaz hakkinda bilgi vermek istedim.5.1(7.1 turu de var) denen olay surrounddir.Yani seslerin tam olarak nereden geldigini belirtir.Diyelim cod oynuyorsunuz,normal bir kulaklik takili bu kulaklikla sadece sagda mi solda mi oldugunu secebilirsiniz.Ancak surround ile asagi yukari ileri geri sag sol hepsini ayirt edebilirsiniz.Normalde bilgisayar icin surround kulakliklar pek pahali olmaz 150-200 tl ideal fiyattir pcde ancak konsollarda bu rakam cok ust duzeylere cikabiliyor.Ben eskiden turtle beach x12 kullaniyordum,bu islere ilgisi olmayan belki bilmez ama Xboxa en cok satilan 2. Kulaktir.Amazonda puan olarak rekor tutuyordur vs.Bne x12yi 1 sene kullandiktan sonra xraya gectim x12 stereoydu birakmamin nedeni buydu.
    xrayden oldukca memnunum ayrintisina incelemede girerim zaten.Ayriyetten belirtmem gerekir ki bu kulaklik ps4de de calisacaktir maalesef xvox one hakkinda bilgi daha cikmadi.Fiyat olarak su an KALITELI en ucuz kulaklik.Hem wireless hem gercek 5.1,hem sik hem turtle beach kalitesini hissettiriyor.
    Ben cihazi amazondan 115-120 dolara aldim kargoyla,siz de kulaklik dusunuyorsaniz ve kaliteli bir sey ariyorsaniz siddetle tavsiye ederim.Normal fiyati 150 dolar ancak su an amazonda 106 dolar.Arada bir 99a da duser.
    Hem xbox hem ps3 hem de pc uyumludur(pc uyumu icin optik kablo girisi lazim pcdekucuk aparatla halledilir)
    Link:http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00886XQNQ/ref=mp_s_a_1_9?qid=1385679735&sr=8-9&pi=AC_SX110_SY165_QL70

Kendi cektigim inceleme ve kutu acilimi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 29 Kasım 2013; 1:22:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.