Şimdi Ara

Turnuvalarda niye Riven alınmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanılmayan bir şampiyon değil, 1-2 kill aldıktan sonra kartopuna bağlayıp takımını taşıyabiliyor. Counterı gelmediği sürece karşısına koridorda her açıdan daha üstün. Mobilliği fazla, mana/enerji kullanma sıkıntısı yok, offtank kasıp hem tekleyip hemde tank olabiliyor. Niye kullanılmıyor turnuvalarda?

• Topta tp ve tank metasi var suan riven uygun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım çalışmasına uygun karakterleri alıyorlar genellikle.

Ama sen boş ver onları metanı kendin yap.
  • Takım komposizyonuna göre her ne kadar mobil olsa da bugünün metasında gerektiğinde full tank olma kapasitesine sahip bir şampiyon değil. Güzel bir takım kompozisyonunda beklenen hasarı adc ve apc rahatlıkla çıkarabilir. Ayrıca hem beklenen hasarı çıkarmak hemde takımı göğüsleyebilecek bir tank olma özelliği aranıyor bugünlerde. Rivenda bu zor gibi gözüküyor.

• Şuan Top'da hangi şampiyonlar kullanılıyor? Top oynamayı sevmediğim için takip edemiyorum pek, zamanımda yok izleyemiyorum maçları.
  • Meta uygun değil

• Bu sene wcsde save almisti. Her fightta exhaust yiyordu ve pek ise yaramamisti. Gecen sene faker riven mid olayini baslattiginda lcste falan nerf yiyene kadar oynandi. Sonra ryze gibi biraktilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen matanin takimi vg den carry aldi. Killer alrakta basladi oyuna ama tf lerde hicbisey yapamadi

• Eski Riven olsa 2.5 saniye shield yada Q'nun teklediği zamanlar olabilirdi de şimdi pek olmaz.Zaten lane swap'ta yapabilecek hiç bir şeyi yok.Riven snowball olması gerekiyor ki LCS dk 6-7 'den önce FB alan görmüyorum.Ama belli olmaz
  • Takima uymuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere aldilar sanirim. İlk item Trinity cikmisti.

• Cunku underpower buff gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Şuan Top'da hangi şampiyonlar kullanılıyor? Top oynamayı sevmediğim için takip edemiyorum pek, zamanımda yok izleyemiyorum maçları.

Maokai bu aralar baya bi güçlü ultisini açtığında ölümsüz oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.