Şimdi Ara

Turnuvalarda neden hiç vlad picklenmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultisi çok op bence. Şimdi şöyle düşünelim vladın olduğu takımın adcsi karşı adcden geride olsun. aradaki damage farkını vladın ultisinden gelen ekstra hasarla kapatamazlar mı? Maçlar genelde iyi tf çıkaran takıma dönüyo. çünkü hemen objektifleri alıp farkı kapatabiliyolar bronzdaki gibi ortada gezinmiyolar yani bir katliamdan sonra. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tamam meta dışı olduğunu biliyorum ama vlad oyuna döndürülemez mi sizce?

• Picklenen maokai,alistar,ryze TFde daha yararlı,nidalee ise lanede nefes aldırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrimi tek soru ile çürüten adam
  • Çünkü ulti hasarı yok , counterlanması kolay.
  • Populer olması lazım bir oyuncunun oynadığı herolar 3 ü geçmiyor genelde .Ne kadar az heroyla oynarsan o kadar elin onlara alışık oluyor .Bu 3-5 heroyuda güncel metadan ayarlıyorlar genelde .Bu yüzden çok nadir değişik pickler görüyoruz
  • Counterlanması çok kolay.
    Ayrıca herkes oynayamaz yani herkesin harcı değil Vladimir oynamak.
  • keyifleri isteyince metaya sokarlar pro abilerimiz meraketme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her profesyonel top lanerın mainlerinden olsn rumble da çok pickleniyor ama o da popüler değil. zor çünkü. vlad bi alınsın vlad patlaması olur.range'e girene eq yap kebap hero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMorel

Counterlanması çok kolay.

Tabii canım Dyrus kim ki Vlad oynasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

quote:

Ben Dyrus'a laf attığımı hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

Ultisi çok op bence. Şimdi şöyle düşünelim vladın olduğu takımın adcsi karşı adcden geride olsun. aradaki damage farkını vladın ultisinden gelen ekstra hasarla kapatamazlar mı? Maçlar genelde iyi tf çıkaran takıma dönüyo. çünkü hemen objektifleri alıp farkı kapatabiliyolar bronzdaki gibi ortada gezinmiyolar yani bir katliamdan sonra. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tamam meta dışı olduğunu biliyorum ama vlad oyuna döndürülemez mi sizce?

Lane sürecinde vlad ile 2 kill ile lane de dominant taraf ben oldum.karşımda ryze vardı ancak oyun uzadı biraz,teamfightlarda çok iş yaptıgımı sanıyordum ancak sadece 1-2 asist ile oyun boyunca pasif ve gereksiz olan ryze bi anda son 2 fight'ı çevirdi.malesef ki tf'lerde gereksiz gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

He Darien oynayamaz o zaman.

Turnuvada neden oynanmıyor demiş adam, sen kalkmış "herkesin harcı değil" falan demişsin ondan bahsediyorum. Turnuvalardakiler bile oynayamayacaksa ben direkt iade edeyim bari champ'ı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Turnuvada neden oynanmıyor demiş adam, sen kalkmış "herkesin harcı değil" falan demişsin ondan bahsediyorum. Turnuvalardakiler bile oynayamayacaksa ben direkt iade edeyim bari champ'ı.

Üstteki yorumlara bakarak dedim hocam. Herkesin harcı dediysem de serverdakilere dedim. Elbette turnuvadakilere laf edemem.

• Tek atan nidaleeler, tanklayan/dmg atabilen/gank atıldığında free kill alabilen maokailer, gragaslar, ryzelar varken top vladimir bence oynanmaz. Teamfightda R + E + W skillerini 3-4 kişiye tutturursan iş yapıyor. O da çok zor yani. Oynanır mı oynanır, ama turnuvalarda karşıdaki picklere göre oyundaki güçlü olduklarını düşündükleri championları alıyorlar.

Mesela Ziggs, vladimir'in ultisinin arttırdığı dmg + vurdugu dmg kadar vurabiliyor. Çok uzun rangeden poke atabiliyor. Ulti alanı daha büyük. tüm skilleri AOE.

"Vladimir oynanmayınca çöp, turnuvada seçilince OP diyolar"cılar gelir şimdi. Kendi fikrimi belirttim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Üstteki yorumlara bakarak dedim hocam. Herkesin harcı dediysem de serverdakilere dedim. Elbette turnuvadakilere laf edemem.

He özür dilerim o zaman, forumun LoL bölümünün 4'de 1'i bloklu olduğu için bazen konuşmaları kaçırabiliyorum böyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He özür dilerim o zaman, forumun LoL bölümünün 4'de 1'i bloklu olduğu için bazen konuşmaları kaçırabiliyorum böyle

Ne demek hocam ben bloklamayı sevmem.

• Sabır gerektiren ve koridorda çok fazla kamplanması gereken bir şampiyon. Şu anki metada ise üst koridora çok bariz şampiyon özellikleri yoksa kamp atılmıyor. Metadaki şampiyonlara bakınca hepsi vladı rahatlıkla koridorda ezebilir. Örneğin Maokai -w Nidalee -w Ryze zaten direkt vladimir düşmanı adamın skillshot'ı yok :) Mundo da hayalet pelerin bitirince vlad hasar veremez. Kısaca cok güçsüz kalıyor koridorda ve takım savaşında focuslanınca w kullandıktan sonra direkt ölen bir şampiyon. Q skillinden can emme falan hikaye kalıyor. Bir aralar bu can emme itemleriyle değişiklik yapılırken cok oynanıyordu da sonra "popi" olan şampiyonlar vladı derinliklere gömdü.

En basitinden hiç metada olmayan üst koridor şampiyonlarıyla bile Vladı dakika 10 da oyundan silersin, Xin Zhao, Kha'Zix, Pantheon gibi karakterleri üst koridorda vlada karşı gayet rahat oynayabilirsin.
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    Turnuvalarda bahsettiğin o kısım pek olmuyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Turnuvalarda bahsettiğin o kısım pek olmuyor zaten

Tamam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.