Şimdi Ara

Turna Etihad Airways 500 Tl indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etihad Hava Yolları'ndan Turna.com'a Özel Büyük İndirim Fırsatı Sizleri Bekliyor!

Biletinizi 06 Şubat 2017 – 12 Şubat 2017 tarihleri arası alıp seyahatinizi 06 Şubat 2017 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiğiniz takdirde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Bangkok, Manila, Kuala Lumpur ve daha birçok destinasyonda gidiş-dönüş için ekonomi sınıflarında 200 TL, business sınıflarında 500 TL indirim uygulanacak olup, tek yön için ekonomi sınıflarında 100 TL, business sınıflarında 250 TL indirim uygulanan uçuşları kaçırmayın.

Kampanya ile hem ekonomik hemde konforlu seyahatin keyfini çıkarın. Acele edin, kampanya 06 Şubat 2017 – 12 Şubat 2017’ye kadar gidiş-dönüş ve tek yön uçuşlarında geçerlidir.

Kampanya Şartları

Satış dönemi : 06 Şubat 2017 – 12 Şubat 2017

Seyahat Dönemi : 06 Şubat 2017 – 30 Haziran 2017

Kampanya kapsamında gidiş-dönüş için ekonomi sınıflarında 200 TL, business sınıflarında 500 TL indirim uygulanacak olup, tek yön için ekonomi sınıflarında 100 TL, business sınıflarında 250 TL indirim uygulanacaktır.

İndirimli fiyatlar gidiş-dönüş ve tek yön uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya, İstanbul çıkışlı (İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı) tüm uçuşlarda geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YANGON havalımanına baktım mynammar aslında fıyatlar nasıl bılemıyorum 200 tl de ındırım yaptı
  • bangkok a giden varsa eslık ederim

• etihad kullanacaklar abudabi'de transit vize olduğunu unutmasın. orada vize ücretini duyunca cin çarpmışa dönersiniz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

etihad kullanacaklar abudabi'de transit vize olduğunu unutmasın. orada vize ücretini duyunca cin çarpmışa dönersiniz valla

https://www.ttsuaevisas.com/en/global/visa-fees/

8 saate kadar transit vizeye gerek yok.

Kampanya çok uygun değil 10-15 gün önce 1650 TL'ye az beklemeli uçuş vardı.

• quote:

etihad kullanacaklar abudabi'de transit vize olduğunu unutmasın. orada vize ücretini duyunca cin çarpmışa dönersiniz valla

Nerenden sallıyon çok merak ettim.

Bu forumda böyle tipler tonla, Olaydan haberi bile yoktur ama gelir saçma sapan birşey yazar gider.

Bilmiyorsan neden yazıyorsun ?
    Böyle cahiller beni deli ediyor.

24 saate kadat Birleşik arab emirliklerinden vize gerekmez.Turna Etihad Airways 500 Tl indirim

• Bu ulkelere seyahat edecek olanlar için iyi bir firsat skycannerdende sorgulatin hangisi hesapliysa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    acaba reelde de herkese böyle terbiyesizce konuşabiliyor musun. yoksa bordo klavyelilik mi yapıyorsun. forumdaki en terbiyesiz kişilerden birisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

https://www.ttsuaevisas.com/en/global/visa-fees/

8 saate kadar transit vizeye gerek yok.

Kampanya çok uygun değil 10-15 gün önce 1650 TL'ye az beklemeli uçuş vardı.

eyvallah hocam. abu dhabi'de aktarma için transit vize isteniyor sanıyordum. 8 saat yeterli bir süre ama ben milleri thy'de işletebilmek için singapore airlines tercih ettim.

• quote:

acaba reelde de herkese böyle terbiyesizce konuşabiliyor musun. yoksa bordo klavyelilik mi yapıyorsun. forumdaki en terbiyesiz kişilerden birisin

bilmediğim konu hakkında atıp tutup milleti yanlış yönlendirmekle ahlaklı oluyorsak, varsın millet bizi terbiyesiz bilsin.

Bence bilmediğin konuda atıp tutmak ve insanları yanlış yönlendirmek en büyük terbiyesizlik.
  • Ethiad uçuşları şiki şiki baba otobüsü gibi. Bir kere uçtum ama aktarma da hiç memnun kalmadım. Çünkü aktarma yaparken buradan Check in yapmıyorlar ve bilet vermiyorlar. Oraya gidince de yer kalmaz ise uğraş dur resmen rezillik. Qatar candır

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

quote:

bilmediğim konu hakkında atıp tutup milleti yanlış yönlendirmekle ahlaklı oluyorsak, varsın millet bizi terbiyesiz bilsin.

Bence bilmediğin konuda atıp tutmak ve insanları yanlış yönlendirmek en büyük terbiyesizlik.

koçum bilmediğim konu olabilir, yanılabilirim. cahil diye sıçmık atmazsın, diğer arkadaş gibi adam gibi söylersin. forumdaki genel tavrın terbiyesizce, üç kuruş bilgin varsa da adam gibi paylaş. senin gibi tipler genellikle sosyal yaşamda ezik olduğu için forumlarda ve sözlüklerde bu tip cins hareketlerle dikkat çekmeye çalışıp kendini tatmin ederler. son alıntım, forumdaki trollüğüne devam edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 7 Şubat 2017; 13:40:30 >

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    O Zaman at yarisi tahmini yapalim belki tutar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

quote:

koçum bilmediğim konu olabilir, yanılabilirim. cahil diye sıçmık atmazsın, diğer arkadaş gibi adam gibi söylersin. forumdaki genel tavrın terbiyesizce, üç kuruş bilgin varsa da adam gibi paylaş. senin gibi tipler genellikle sosyal yaşamda ezik olduğu için forumlarda ve sözlüklerde bu tip cins hareketlerle dikkat çekmeye çalışıp kendini tatmin ederler. son alıntım, forumdaki trollüğüne devam edebilirsin

Bilmediğin konuda yazmak cahillikten kaynakları, şayet bilmediğinin farkında olsan zaten gelip yazmazsın.

Yani daha kendi durumunu değerlendirecek bir yapıda değilsin. Zaten o yüzden cahil diye adlandırılıyorsun.

Bilmediği konuda birşey demeyen adama cahil demezsin, çünkü bilmeyen adam bilmediğinin farkındadır. Ortada bir farkındalık var. Yani adam bilmediğini biliyor.

Sende bu olmadığından cahilsin

• turnanın indirimli fiyatları skyscanner ve firmanın kedi gerçek fiyatları arasında sadece 50-60 tl indrim farkı var -200 indirim demiş 1799 tl turnada skyscannerde 1849 bence deymez
  • Etihad, qatar'la yarışayım demiş herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.