arkadaşlar aaranızda türkü dinleyen mutlaka wardır eger varsa en sevdiginiz sölerinin güzel oldugunu düşündügünüz yada en iyi yorumlayan kimlerdir paylaşırsanız sevinirmm
kara tren (yavuz bingöl) ela gözlüm (yavuz bingöl) turnalar (yavuz bingöl) beyaz giyme toz olur (hüseyin turan)
Ben açmıştım böyle bir konu... Benim çevremin dışında katılan olmadı... Yılmayacaksan, konunun iyi bir yere gelmesi dileğiyle... Gelelim tavsiyelere...
Ahmet Kaya-Şafak Türküsü Ahmet Kaya-Söyle Ahmet Kaya-Şu Dağlarda Kar Olsaydım Ahmet Kaya-Metris Türküsü Ahmet Kaya-Dost Ahmet Kaya-Nereden Bileceksiniz Ali Asker-Metrisin Önü Yavuz Bingöl-Bedir Yavuz Bingöl-Zifir Saçların Yavuz Bingöl-Zamansız Şehire Dönmek Yavuz Bingöl-Sele Verseydim Yavuz Bingöl-Tanrıdan Diledim Yavuz Bingöl-Ağlama Yar Yavuz Bingöl-Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun Yavuz Bingöl-Üşüdüm Biraz Mahzuni Şerif-İşte Gidiyorum Çeşm-i Siyahım Mahzuni Şerif-Ne'm Kaldı Mahzuni Şerif-Dostum Dostum Neşet Ertaş-Zahidem Neşet Ertaş-Neredesin Sen Musa Eroğlu-Halil İbrahim Musa Eroğlu-Mihriban Musa Eroğlu-Yolun Sonu Görünüyor Musa Eroğlu-Yol Ver Dağlar Musa Eroğlu-Telli Turnam Aşık Veysel-Kara Toprak Aşık Veysel-Güzelliğin On Para Etmez Selda Bağcan-Denizlerin Dalgasıyım Selda Bağcan-Semah-ı Tevhid Selda Bağcan-Dostum Dostum Sabahat Akkiraz-Semah Arif Sağ-Adı Güzel, Kendi Güzel, Muhammed Arif Sağ-Gel Gör Beni, Aşk Ne'yledi Eylem Aktaş-Söyleyemedim Kıvırcık Ali-Isırgan Otu Kıvırcık Ali-Gül Tükendi Ben Tükendim Kıvırcık Ali-Üçüncü Gurbet
bizden başkasının olmaması çok feci bişi ya zevk meselesi ama bu şarkılarda dinlenmezmi :D arada up yaparız
Forumda ''Türk Halk Müziği'' sevenlerin toplandığı bir grup kurabilirsiniz. İlk üyeniz de ben olurum. Güzel de bir imza ayarlarız.
Orhan Hakalmaz-- Bir ay doğar
'' Madem soysuz gönlün bende yok idi, niye doğru yoldan şaşırttın beni.''
Türkü gibisi var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Relusion
Forumda ''Türk Halk Müziği'' sevenlerin toplandığı bir grup kurabilirsiniz. İlk üyeniz de ben olurum. Güzel de bir imza ayarlarız.
hadi bakalım artık sırtınızda yere gelmez kolay gelsin
Samsun Çarşamba yöresine ayit Çarşamba töresi türküsü ilk defa olarak samsun belediyesinin düzenlediği türk sanat müziği konserinde icra edildi. söz müzik Ferhat akın'a ayit olan bu türkü çok beğeni topladı