Şimdi Ara

Turkuazoo Dev Akvaryum(İSTANBUL) Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki kişilik Turkuazoo Dev Akvaryum(İSTANBUL) bileti 20tl,
    5 Ocak tarihine kadar geçerlidir. Bileti almak isteyen arkadaslar PM yoluyla ulaşabilirler.

Arkadaşlar bilet numaraları hazırdır, ödeme sonrası PM yoluyla bildirilecektir.

http://www.turkuazoo.com/tr/

• pm yolladım .
  • PM ler cevaplandı.
  • arkadaş ben de almak istiyorum. fakat ziyaret tarihi mi ayın 5'ine kadar yoksa satış mı?
    bilet numaraları alana girdiğimizde nasıl kullanacağız? internetten alınca biletlerin basılması gerekiyor? isim falan gerekmiyor mu? ilanın daha açıklayıcı olması gerekiyor
    ayrıca pm gönderilemiyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mls777 -- 4 Ocak 2012; 11:43:44 >
  • vay be istanbulda olsam kacırmazdım süper fırsat valla, 1 kişi 28tl yazıyor sitesinde
  • biraz açıklık getirirseniz bende alabilirim. biletleri nasıl temin edeceğiz veya içeri nasıl gireceğiz vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_FiRaR

biraz açıklık getirirseniz bende alabilirim. biletleri nasıl temin edeceğiz veya içeri nasıl gireceğiz vb.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen biraz açıklık getirirmisiniz?
  • beyler biletleri grupanyadan almıştım iki adet var sadece. son kullanma tarihi yarın. 5 OCAK

ben size bilet numaralarını vereceğim sizde oraya Turkuazoo ya gidip numarları gösterip görevliye içeri gireceksinz. Bu kadar.
  • Arkadaşlar kim alacak ona göre PM atsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.