Şimdi Ara

Türkü Dinler Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hamurumuzda,kanımızda bağlama var dinlenmezmi türküler.

her zaman seçeneklerimdendir türüler.
    genelde zara, aynur, yavuz bingöl,neşet erteş, nurettin rençber, dinlerim....
  • Bağlama çalıyorum Halk müziği düzeninde.

Türküler kadar güzel bir müzik türü yok desem yeridir.
    Her mısrası bir anlam yüklü kaç müzik türü var ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erancan26

Kimin söylediği mühim değil bence. Türk Halk Müziği dinlemeyen kişilerin müzik zevkinden şüphe ederim. Bunun yanında Türk Sanat Müziği' ni de severek dinlerim. Zaten bu ikisi birbirini tamamlayan müziklerdir.

Bende zaten sevdiklerimden 1 kaç tane söyledim. Tabiki söyleyenin bir önemi yok.
    Arkadaşlar kültürümüze sahip cıkalım.Her ülkede rap rock pop var ama her ülkede Türkü Türk Halk Müziği Türk Sanat müziği yok
  • Bende dinlerim,her ruh halime göre türküler var,kendimi buluyorum türkülerde diyebilirim.Arif sağ,musa eroğlu,sabahat akkiraz,ismail özden,hüseyin karakuş,erkan oğur,i.hakkı demircioğlu,erdal erzincan,ozan arif,cengiz özkan.Sürekli dinlerim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 24 Şubat 2008; 15:06:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

Bende dinlerim,her ruh halime göre türküler var,kendimi buluyorum türkülerde diyebilirim.Arif sağ,musa eroğlu,sabahat akkiraz,ismail özden,hüseyin karakuş,erkan oğur,i.hakkı demircioğlu,erdal erzincan,ozan arif,cengiz özkan.Sürekli dinlerim yani.

Türküz biz Sazımız Sözümüz meşhurdur
  • ara sıra dinlediğim tipten sıkılınca yada duruma göre müziğin her türü dinlenir yeterki müzik olsun

• İşte en sevdiğim iki Türkü ve Atamız Mustafa Kemal ATATÜRK.
  • Birde şöyle birşey var benim yaşım 17,dikkat ediyorumda,okulda türkü dinleyen kimse yoktu,taaki ben okula gelene kadar :D En koyu rap taraftarı çocukları bile thm tarafına çektim,adamlar sürekli farklı thm müzikleri istiyorlar benden.Milletle şöyle bir kanıda oluşmuş mesela,taksiye biniyorum,adam hemen power fm açıyor,diyorum abi yokmu 96,6 96,4 vs,adam şaşırıyor,Genç gördümü hemen yabancı dinlediğini zannediyorlar,Ben thm dinlediğimi söyleyince nedense herkesin tepkisi bir farklı oluyor,büyüklerin yüzleri gülüyor,mutlu oluyorlar,yaşıtlarım ise surat buruşturuyor,Çokta tın,baksınlar dalgalarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyazici61 -- 24 Şubat 2008; 15:12:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Öyle diyorsun ama Türkü diyince yüzünü ekşiten arkadaşlarımı bilirim

Benden söylemesi o arkadaşlardan hayır gelmez
    NOT:Benim görüşüm sen ne dersin bilemem
  • Efkarliyken neset babadan ay yalan dunyayi cok dinlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alipaşa

quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Öyle diyorsun ama Türkü diyince yüzünü ekşiten arkadaşlarımı bilirim

Benden söylemesi o arkadaşlardan hayır gelmez
    NOT:Benim görüşüm sen ne dersin bilemem

İnsanların kararlarına saygı duymak zorundayız.Doğanın kanunu bu.Sevdiğimiz şeylerin arkadaşlarımızda olmasını beklersek hiçbir arkadaşımız dostumuz olmaz.Tabi o kadar yakın bir arkadaşım değil

• Seher Yeli
    Mihriban
    Etek Sarı
    Kazım K .ve Volkan K. ın söylediği türküler.
  • Ne rock benim özümdür ne rap nede pop anlamını bile bilmediğim tarz müzikleri dinlemem.Türküyü ise hepsinden iyidir benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buciku

Ne rock benim özümdür ne rap nede pop anlamını bile bilmediğim tarz müzikleri dinlemem.Türküyü ise hepsinden iyidir benim için

Harika cevap
  • Türkülerimizin yeri bambaşkadır.Yeri geldikçe dinlerim hep

• Mutlaka dinleyin
    Musa Eroğlu-Beni Derde Salan Gelsin

• Cengiz Özkan-Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden
  • Full albümleri var bende.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.