Şimdi Ara

TURKTICARET VS GODADY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)almak istediğim alanadı yıllık turtıcarette 24 ytl ıken godadyde 8$...Sizce hangisinden almamı önerirsiniz?
    birde alan adının yanında e-mail veriolarmıs o nasıl oluyor???
    2)hostingi kayyodan yapmak istiyorum,bu sizce bir sorun olur mu?
    3)alan adı alacağıma kayyodaki sitemi alan adına yonlendirsem bu bir yavaslama vb. sorunlara sebebiyet verir mi?
    4)sitemi yayınlamam için bunların dışında + yapmam gereken şeyler var mıdır?

sorularım biraz fazla oldu ama...
    sabrınız ve cevaplarınız için tesekkur ederım'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTmARZa -- 6 Ağustos 2006; 23:31:14 >

Psn: matmarza

"You Look good to be good"
  • birşey farketmezki godady de iyidir sonuçta türkticaret türkiyede iyi reklam yaptı ve karşılığı pahalı satarak alıyor
    ayrıca hostingi nereden almak istersen alabilirsin site hızı hosting ile alaklıdır domain pek etkilemez bu olayı

domain ve hosting dışında sadece yapman gereken web siteni tasarlamak ve ftp den bu adreslere göndermek başka birşey yok :)

Orjinalden alıntı: toxhakan

1)almak istediğim alanadı yıllık turtıcarette 24 ytl ıken godadyde 8$...Sizce hangisinden almamı önerirsiniz?
    birde alan adının yanında e-mail veriolarmıs o nasıl oluyor???
    2)hostingi kayyodan yapmak istiyorum,bu sizce bir sorun olur mu?
    3)alan adı alacağıma kayyodaki sitemi alan adına yonlendirsem bu bir yavaslama vb. sorunlara sebebiyet verir mi?
    4)sitemi yayınlamam için bunların dışında + yapmam gereken şeyler var mıdır?

sorularım biraz fazla oldu ama...
    sabrınız ve cevaplarınız için tesekkur ederım'

domaini godadd'yden almani hosting'ide kayyo dısında gercek hosting firmalarindan almani tavsiye ederim mesela hostticaret.net , klavyehosting.com buralarla gorusebilirsin hostticaret 600 e yakin site barindirmaktadir Klavyehosting de 350 ye yakin site barindirmaktadir ikiside calistigim yer ve ikisindende cok memnunum

• arkadaşım bunları salla

isimtescil.net ten al hem ucuz hem adamların işi sadece domain hem çok hızlı anında domaini alıyorsun işlemler hazır oluyor....

benden tavsiye...

Orjinalden alıntı: maniakcoder

arkadaşım bunları salla

isimtescil.net ten al hem ucuz hem adamların işi sadece domain hem çok hızlı anında domaini alıyorsun işlemler hazır oluyor....

benden tavsiye...

6 dolar + % 18 KDV isimtescil net den 3 domain aldim dediginiz gibi hiçde karli degil belki 1 ytl dusuk olcak o bunada cok buyuk mevla derseniz pes dogrusu + aldiginiz domainin faturasini kesip yollamiyorlar 10 sefer peslerinde kosacaksin 1-2 ytl lik fatura icin 10 sefer telefon edip 1-2 milyon telefon parası vereceksin birde bisey cıkarmıslar faturayı sanal ortamdan indiriyorsun pc ye sanirim ben acikcasi isimtescil.net i dediginiz gibi cok cok iyi bulmuyorum yabancilar daha iyi yapıyor bu isleri isimtescil.net e oduyecegi para + kdv zaten godaddy e esit gelecek isimtescil kredi kartina bile komisyon koyuyor bu yonude var godaddy den tek cekim aldiginda komisyon filanda odemezsiniz kredi karti ile alisveriste

örnek suan bi siparisi geciyorum

İSİMTESCİL.NET

KDV Dahil 11.31 YTL Tutuyor
    Kredi Karti ile Peşin Ödemede 11.65 YTL
    Kredi Karti ile Taksit Yapıncada 11.88 YTL Tutuyor

GODADDY.COM

Godaddy den ise 13 YTL Tutuyor

Bence Arada Cok Bir Fark Yok benim sahsi fikrim godaddy olurdu ama karar alacak kisinin saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web domain ve hosting önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.