Şimdi Ara

Alan adı Bayiliği (Domain Reseller)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Domain reseller için güvenilir firmaları ve çalışma sistemlerini paylaşalım.

Onlinenic
    Directi (myorderbox)
    Emon
    Niclinehttp://www.nicline.com/microsites/2monthsfree/index.htm
    Ben myorderbox kullanmıştım alt bayi olarak önemli yanları çoklu dil desteği var penli Türkçe olabiliyor.Yönetim olarak da herşeyi var ben daha önce sorun yaşamadım

diğerlerini de siz yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 9 Aralık 2006; 7:06:25 >

• bu konuyu bende bu sıralar açmayı düşünüyordum , arkadaşlar ucuz ve kaliteliği bi yer arıyorum bende . önerilerinizi bekliyorum

İçinizden ne geliyorsa yazın !..
  • bende bir domain bayiliği almak istiyorum panelleri güzel ucuz destekleri iyi bir yer

İçinizden ne geliyorsa yazın !..
  • www.onlinenic.com

Domain bayiliklerinde üyelik için belirli bir süreç gerekiyor.İlgili başvuran kimsenin kimlik fotokopisini fax geçmesi gerekiyor.
    79,9$ luk Bronze paket en ucuz başlangıç paketidir.
    detay için yukarıdaki adresten bakabilirsiniz.

Bu arada biz onlinenic kullanıyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

www.onlinenic.com

Domain bayiliklerinde üyelik için belirli bir süreç gerekiyor.İlgili başvuran kimsenin kimlik fotokopisini fax geçmesi gerekiyor.
    79,9$ luk Bronze paket en ucuz başlangıç paketidir.
    detay için yukarıdaki adresten bakabilirsiniz.

Bu arada biz onlinenic kullanıyoruz

• Başlangıç Planınıza göre domain fiyatları değişiyor.
    Fiyatlara alt kısımda verdiğim linkten bakabilirsiniz ;

http://www.onlinenic.com/price/

Ayrıca Kredi kartıyla hesabınıza kontor eklemek istediğinizde minimum ekleme tutarı 25$
    Paypal ile ise alt limit yok dilediğiniz kadar ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 9 Aralık 2006; 3:24:51 >

Orjinalden alıntı: mobilist

onlinenic msn desteği mi veriyor
    oha falan oldum

evet msn desteği veriyor hemde bölge bölge. örnek biz avrupa bölgesindeyiz ve aaron@onlinenic.com ritta@onlinenic.com toby@onlinenic.com yani 3 personeli var. amerika için ayrı asya için ayrı dır destek departmanları. aaron şefleri. msn destek saatleride bellidir 3 personel ayrı ayrı 2 şer saat onlineler. yani günde 6 saat destek alabilirsin. ayrıca sitelerindede ticket sistemide var. ki zaten domain konusunda desteğe hiç ihtiyaç duyulmaz. neden diyeceksin hemen söylim. herşey panelinde var tüm yetki yönetim sende. yeni autorcod ile zaten hacklerde bitti denecek gibi bir şey. zaten ödeme kredi kartı ile.. transfer vb.. işlemlerdede hassaslar yönetim sende. 3 yıldır kullanıyoruz onlinenic ki 1 kez destek departmanına başvurdum. ondada aynı anda 50 ye yakın alan adını transfer edecektik açıkcası kolay bir yolu varmı diye danıştım, yok dediler

Saygılarımla,

• quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

Bizde onlinenic kullanıyoruz. orada 1000 e yakın tescilimiz var genel anlamda ciddi sorunlar yaşamadık. msn destekleride mevcut. tavsiye ederim..

Onlinenicden bayilik alınca domain sorgulama scripti veriyormu Hakan Bey?
  • quote:

onlinenic'te bayilik nasıl peşin bir miktar domain kredisi mi almak lazım

Evet parayı önceden peşin veriyorsunuz sistem öyle fiyatlarıda http://www.onlinenic.com/price/ burda.

Orijinalden alıntı: yusuf okur

quote:

onlinenic'te bayilik nasıl peşin bir miktar domain kredisi mi almak lazım

Evet parayı önceden peşin veriyorsunuz sistem öyle fiyatlarıda http://www.onlinenic.com/price/ burda.

9 yıl önceki mesajıma cevap verdiğin için sağol.

Domain Name Api Icann Acredited Registrar olan Atak Domain Hosting Ltd. şirketi tarafından kurulmuş olan İnternetin en popüler alan adlarını indirimli fiyatlarla bayilerine – müşterilerine ulaştıran domain satış sitesidir.

Domain Name Api üzerinde üyelik açan her üye bayi olarak hesap edilmektedir. Domain fiyatları üç farklı bayilik sınıfına göre değişmektedir.

Domain Name Api Bayi Sınıfları

Fiyat merkezli üç farklı bayilik tipi mevcuttur - Reseller, Premium, Platinum
    Sistem üzerinden 100 üzeri tescilde otomatik olarak Premium bayi statüsüne geçersiniz.
    Sistem üzerinden 1000 üzeri tescilde otomatik olarak Platinum bayi statüsüne geçersiniz.

Bayilik sınıfları arasında domain tescil adetleri dışında geçiş mümkün değildir.

Domain Name api bayilik programında .net domain api, Süper Site, WHMCS, Vip Domain Hosting Site olmak üzere dört farklı bayilik modülü mevcuttur. Vip Domain Hosting Site bayilik modülü Domain Pazarlamada Kanıtlanmış En İyisi olup size özel site ve sistem kurulumu yapılmaktadır. Bayilik modüllerimizden Süper site ve Whmcs alt yapıları test aşamasında olup 2015 sonu itibariyle devreye alınacaktır.

Domain reseller - bayi fiyatları için ;www.domainnameapi.com/tr/fiyat-listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyazici -- 31 Mayıs 2015; 16:44:26 >

• Domain Resellimden alt Bayi veriyorum bedavaya isteyen varsa skype adresimi ekleyin live:kraltasarim2013
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.