Şimdi Ara

turkticaret.netten domain alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar turkticaret.netten domain alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihx -- 29 Ocak 2005, 20:26:00 >

• burda çok kişi onların domain ve hostundan şikayetçi.ben sana bunu sölim de.
  • ben aldım sorun yok sende alırsan al bence
  • isteyen alsın domain dediğin ne ki 2 sigara parası
  • alınır ya niye alınmasın onlarda insan sonuçta
  • alınmaz cünkü dns deişikliğine 4 dolar alıyorlar godaddy en kaliteli firmadır dünyadaki
  • alınmaz... hiç bulaşmayın ben bir kere yandım... çok aptal bi teknik destekleri var. sonra transfer etmek istiyorum 2 yıldır ettirmiyor adiler... hiç ama hiç bulaşmayın derim ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır site alınırmı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle aklına gelen son yer olsun..
    ismine namına aldanmayın..
  • Benim 100'den fazla domainim var onlarda. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
    Ayrıca teknik destekleri de gayet iyi bence. 12 ytlye 1 yıllık domain alıyorsun daha ne. Faturanı falan adresine gönderirler.
    DNS değiştirmek için para aldıklarını ilk defa burdan duydum. Ben şu ana kadar hiç ödemedim. Ya çok yeni bi uygulama ya da arkadaş karıştırıyor.
    Ayrıca hem başka yerlerden onlara hem de onlardan başka registrarlara transfer yaptım yine bi sorun yaşamadım.
    Aynı paraya verdikten sonra bence GoDaddy yerine Türk firması kazansın.
    Ama hostlarını tavsiye etmem.
  • free hostingleri dene ama yinede türk ticaret ten alma. :)
    alırsanda teknik desteğe ihtiyacın olduğunda köpeğim ivy ye danışsan daha iyi. 30 un üstünde hostingim var bir an önce kaçmaya çalışıyorum. 100 ün üzerinde hostingi alıpta sorun yaşamamış olan arkadaşımın yerinde olmak isterdim. ama 30 site ile hergün ayrı ayrı stres yaşıyorum.

kardeşini dinle yol yakınken uzak dur :)
  • SAKIN
  • :)
    100 ün üzerinde hostingim yok domainim var orda, zaten kendim host satıyorum
    orda bir müşterimin hostu var onda da problem yaşadım değiştirdim sonra
    zaten en sona ekledim hostlarını tavsiye etmem diye
    burda bu kadar şikayeti görünce ben de kendimi şanslı saymaya başladım walla
  • Domainim var.Türkiyeden alacaksanız turkticaret ten alın.Yoksa yurtdışından alın...Hostta domainde türkiyeden alınmaz...
  • ben hostuda domainide niobeweb.net ten alıyorumbugün itibarıyla 55 domain ve 8 bayi paketim var 5 domainlik. türkler kazansın iyi hoşta onlarda bu zaafımızdan yararlanmasınlar kardeşim. dimi ama...
  • her zaman icin hak edenler kazansın.

turkticaret.net hic bi sey hak etmiyo.
  • 90doksun

niobeweb.net te extra bandwith fiyatları ne kadar biliyomusun.
  • maalesef bilmiyorum ama makul birşey olduğuna eminim mail at hemen cevaplarlar mesai saatlerinde tabi
  • www.hostinghizmeti.net terchimidir
  • www.hostinghizmeti.net terchimidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.