Şimdi Ara

Turktelekomdan gelen SMS. 24mbit 121TL!! [GÜNCELLEME] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Nasıl yani hocam. Taahhüt yenilediniz ve şu an ttnet taahhüt yok mu diyor size. Online işlemlerde ne gözüküyor paketiniz. Taahhüt bitiş tarihi vs baktınız mı.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle oldu. Hatta dün aradılar telefon kayıtlarımı tekrar dinleyip. Hat babamın üzerine fakat görüşmeleri ben yapıyorum. Babam benim telefonumu vermiş ve benden onay aldılar. Telefonu kapatırken de babama haberi siz mi verirsiniz biz mi verelim dediler. Fakat tekrar onu aramamışlar. Onay aramasını benimle yaptıkları için ben de üzerine düşmemiştim o günlerde. Daha sonra yukarıda bahsettiğim mesaj geldiğinde döndüm müşteri hizmetlerine. Telefon kayıtlarında benim onay verdiğim dinlenilmesine rağmen babamdan onay almadık diye taahhüt yenileme girişini yapmamışlar ve şimdide taahhüttü uzatmıyorlar. Ben de iptal edip vodafone'a geçiş yapacağım.

• K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Evet yalın internet paketleri hepsi

59000 gözüken varmış. Sorunsuz 50 alabilirsiniz dediler. 35mbit için 71.90, 50 mbit için 85 civarı birşey istiyorlar ve aralık ayının sonuna kadar yükseltebilirsiniz dediler.

Pingden ve internetimden memnun olduğum için risk almak istemedim biraz da.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.