Şimdi Ara

[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
18
Favori
20.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tobi cayma yazın. Ceza çıkmadan geçme olabilir o zaman
  • Selamlar daha bir kaç gün önce vodafona 60gb 324 tl taşıdım gece yarısı geçiş tamamlanmış yeni simi taktım şuan tekrar telekoma geçebilirmiyim vodafon birşeyler yansıtırmı? Sanki bir yerde ilk ay birücret çıkmıyordu gibi bir bilgi vardı ama şuan bulamadım.
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Şua tobi ye cayma yazdım "bağlantı kalitenizden memnun kalmazsanız ilk ay taahhütünüzü cezasız sonlandırma hakkına sahipsiniz " dedi. Şimdi geriye kalan öncedende kullanmış olduğum ama bana taahhüt bitince yüksek fiyata dayandırılan 40 gb +ssm paketine nasıl geçebilirim siteden başvuru yapsam olurmu?
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Şubeden yada online nasıl kolayınıza gelirse. Bence şube daha kolay
  • Evden çok çıkamıyorum hocam. Yakınımda da telekom bayi yok maalesef. internetten başvurdum. Azönce vodafonu aradım 90 gün boyunca geçemezsiniz diyor. Ama ilk 1 ay cezasız cayma hakkım var bu nasıl bi tezat anlamadım. Bir çok kişi geçiş yapıyor. Bir de şimdi ben bu ilk ayın parasını komple ödeyecekmiyim acaba 324 tl yi yoksa kullanılan güne bölünüp öyle mi faturalandırılacak. Bilginiz var mı bu konuda?
  • Kaç gün oldu hala simkartım gelmedi nedendir sizce ? Çok yoğunluk dedi Turkcell.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

TT geçiş başvuru yaptım aradılar şuan sorun görünmüyor teşekkürler

• Turkcell'in buna benzer bir kampanyası yok değil mi? 2000 dk ve üstü yüksek internetli.

• Tukcellde cayma bedelinden kurtulmanın bir yolu var m?
  • Arkadaşlar dün hattımı taşıdım, bugün bana 16 Aralık saat 20.30 da hattımın taşınacağı bilgisi geldi ama şimdiden hattımda şebeke yok, acaba erken mi taşıdılar diye ttkom sim kartı taktım onda da yok, normal mi ?

Not: cihaz pasaporta kayıtlı sorunsuz 23 aydır kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 15 Aralık 2024; 22:27:17 >
  • Dtümit D kullanıcısına yanıt

Maalesef esim vermiyorlar, hat açıldıktan sonra 150 TL ücret karşılığında alabileceğimi söyledi bayi

• ler bimcell e geçip sonra tekrar turktelekoma geçebilirmiyim, işlemleri nasıl yapıyorum? ayrıca bimcell kontürlü hatta geçmekmi avantajlı git gel yaparken?

• 20 aralık tarihinde 20gb 180 paketi için işlem yapıldı hattım açıldı ancak taahhüt bilgileri kısmında tarife 700tl indirim miktarı 245tl olarak gözüküyor. geçiş işleminden sonra yapmam gereken bir işlem var mıdır?
  • Uncharitable U kullanıcısına yanıt
    Ben başka bir tarifeye gectim ancak aynı sorunu yaşıyorum. Soz yazip 5555e gonderdim taahhüt icin. Gelen mesajda tarife ucreti, gectigim tarifenin yaklaşık iki katı. Henüz onaylamadim. Müşteri hizmetlerini arıyorum biz tarifeyi bilmiyoruz diyorlar.
  • Arkadaşlar 2 hafta önce geçtim ama şimdi eski operatöre geçsem herhangi cezai işlem vs olur mu ? (Faturalı)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.