Şimdi Ara

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
20.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zamandan bu zamana 3g 2ghala ayni. 4.5g var suan yoksa girnek mumkun degildi vf de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak550 B kullanıcısına yanıt
    Örnek alabilirmiyim

saçma sapan mesajı gösterirmisin bana

İndirme yapamıyormuşun ya lte görmeyince sınırsız internetin var sanki diye yazdım

• Bizim zamanımızda Gökpınar gölünde sadece Turkcell çekerdi. Gübün’de mezarlığın orada evimiz vardı. Eğer güründe oturuyorsan Mahmut amca Fatma annenin evinde oturuyorduk hatta oğlu öğrenci yurdunda güvenlikti. İşte o evde Avea cam kenarında çekiyordu. Vodafone evin oturma odasında çekiyor Turkcell evin her yerinde çakiyordu. Çok güzel günlerdi özledim gürünü

• yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    Ben cok tanimam kimseyi. Babamin memleketi diye gideriz. 2 yilda 1fian.

• Ucuz ve kalitesiz , Turkcell de pahalı biraz , bi orta yolu bulamadılar

• Sunan koydeyiz benim ve esim turkcell kullaniyoruz. Geri kalanlar telekom. Interneti paylasima actik internet kullaniolar. Hadi 4.5g yi 3gyi gectim 2g ver bari. Vodafone da telekom da yok. Turkcell 90mhz 3g veriyor hiz 9 10 mbit civarinda. Ara ara baska istasyondan 800mhz 4.5g de geliyor ama diger hatlar hic yok malesef. 😏

• Denizli ye 2 günlüğüne geldim şehir merkezinde bile ara ara internette sorun yaşıyorum.Burada maksat türktelekom u yerden yere vurmak değil bilhakis eksik yönlerini göstermek istememdir.Vodafone da sürekli kapsama alanı ve çekim gücüyle ilgili reklam yapmasını biliyor fakat o da boş.

En çok ve en kaliteli baz istasyonu bulunduran ayrıca bununla alakalı çalışmalar yapan şirket turkcelldir.Kim ne derse desin gerçek bu.

Kaliteyi zaten ucuza alamayız.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Turkcell yememis icmemis karadenize istasyon koymus. Köyde bir kac sene oncesine kadar az ceken 3g icin karsi tepeye 900mhz 3g koymuslar abartısız 15 20 tane koyde full 3g var. Yolun altinda tunel var tunelin icinde antenleri var. Tunel boyunca 3g 4.5g var. Yillarca yazdik telekoma vodafone'a en ufak bi degisiklik yok. Degisikligi zaten ceken turkcell daha iyi ceker hale gelerek yapmis muhtemelen tt ve vodafone 2g vermeye baslayinca turkcell 4.5g vermeye baslar mevcut istasyonlardan. Bugun gercekten sukrettim hattim turkcell oldugu icin. TT vowifi gibi bir nimeti neden devreye sokmaz. Cekmeyen yerlerde en azindan insanlar iletisimsiz kalmaz. Bugun 3 gb internet paylasim yaptim 4 telekom hattina gun boyu. Buyuk sehirlerde sorun yasamiyosunuz tt ile ama karadenizde cidden facia. Gecen sene 3g olmayan ilceler vardi bu sene gelmis. Gerzede 4.5g var mesela su an ama ilceden cikar cikmaz 2gye dusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil

TT Yatırım 0 vodafone desen 3G yi 4G diye millete yediriyor Kalite Turkcell'de kardeşim .
    3G yi 4G olarak yedirme konusunda kaynak alabilirmiyim? Sağlam iddia çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mersinin en merkezi yeri pozcu nöbetçi eczane birşey hakkında bir arama yapim dedim internet full 4.5g ama aramıyor internet yok geçen azcık merkezden uzak bir yerde olduğu gibi neyseki 2 gün önce turkcelle taşımıştım o olaydan sonra saat 11.18 5 günlük işkence sona erecek turktelekom evet sadece 5 gün bile çok sana..yazık

• Aralıksız 4G çeken bodrumun gündoğan ilçesinde milyonluk muhitlerde şuan 4G 1 diş anca çekiyor. 3G ye aldım da o heryerde full çekiyor Allahtan. Benim anlamadığım full çeken şebeke nasıl 1 dişe düşebilir? Eniştemin aynı noktada vdf 4G si full çekiyor. Ancak dün bayram namazı için gittiğimizde de kendisininki edge çekiyor benimki 3-4 diş 4G çekiyordu. Çokta hayatı karartacak çekim zayıflığı yok TT’da. 3G si artık neredeyse heryerde full 3G ve asla aratmıyor hız konusunda.

Tarifem ve fiyatım: 1000 dk 1000 sms 10 gb internet=15 TL (Sil süpür kampanyasıyla kazandığım dk ve internetler hariç) Şimdi gel de vodafone’a geç turkcell’e geç o kadar kazıklarken...

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hiç 4.5G de full çekipte 6 mbit hız alan bir 4G şebekesi gördünmü

• quote:

Orijinalden alıntı: onemlibirisidegil

Hocam sen hiç 4.5G de full çekipte 6 mbit hız alan bir 4G şebekesi gördünmü
    Ahahahaha dün vodafone lu eniştem utorrentten 4G açık film indiriyordu. Hızı da 600 kb/sn civarı filandı. Bende ona sormuştum 4G ye göre yavaş değil mi bu hız diye bişey diyemedi. 600 kb/sn sizin dediğiniz hıza tekabül ediyor

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Aynen turkcellde aynı yerde full çekiyor ama 40-50 mbit alıyorum yani karşılaştırırsak arada dağlar kadar fark var

• Batar inşaallah kurtuluruz kanser telekomdan

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Turkcell yememis icmemis karadenize istasyon koymus. Köyde bir kac sene oncesine kadar az ceken 3g icin karsi tepeye 900mhz 3g koymuslar abartısız 15 20 tane koyde full 3g var. Yolun altinda tunel var tunelin icinde antenleri var. Tunel boyunca 3g 4.5g var. Yillarca yazdik telekoma vodafone'a en ufak bi degisiklik yok. Degisikligi zaten ceken turkcell daha iyi ceker hale gelerek yapmis muhtemelen tt ve vodafone 2g vermeye baslayinca turkcell 4.5g vermeye baslar mevcut istasyonlardan. Bugun gercekten sukrettim hattim turkcell oldugu icin. TT vowifi gibi bir nimeti neden devreye sokmaz. Cekmeyen yerlerde en azindan insanlar iletisimsiz kalmaz. Bugun 3 gb internet paylasim yaptim 4 telekom hattina gun boyu. Buyuk sehirlerde sorun yasamiyosunuz tt ile ama karadenizde cidden facia. Gecen sene 3g olmayan ilceler vardi bu sene gelmis. Gerzede 4.5g var mesela su an ama ilceden cikar cikmaz 2gye dusuyor.
    Karedenizde tt çok sıkıntı saç baş yolduruyor bu bölgede gezmediğim yer kalmadı turkcellin 4g verdiği köyler var aynı yerde ttnin 2g şebekesi dahi yok

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Malesef ilceye yuksek bir yere bi tane istasyon koyup ondan nereye kadar sinyal ulastirabilirse o kadar cekiyor. Yollarda falan 2g dahi cekmeyen bir ton yer var hala karadeniz de. Turkcellse tam tersi. Zaten ceken hat daha iyi ceksin diye bir tane daha istasyon koydu koye. Hic cekmeyen hatlar ise hala yatırım yapacak diye bekliyoruz. Gecen sene sinopun en turistik yerlerinden biri olan erfelek selalesinde sinyali yoktu turkcell vodafone 4.5g cekiyodu. Boyle yerleri atlamamak lazim. Gunde binlerce insan geliyor boyle yerlere. Her sene 3 4 defa yazdim ama degisen birsey yok. Bugün gidicem tekrar uzun bi aradan sonra eminim yine cekmeyecek. Ege ic anadolu akdeniz bu kadar kotu degil karadeniz de cidden cok kotu durumda. Bir an once duzelmesi dilegiyle...

• Çok gariptir ki bulunduğum bölgede türk telekom, vodafone ve turkcell'den çok daha iyi hizmet veriyor
  • Türktelekom evde internetten aylar önce kurtuldum,darısı mobilden kurtulmaya.

• Türk Telekom dört dörtlük değil illaki. Ama kimse kusura bakmasın fiyat performans olarak en iyi gsm şirketi. 49 TL ye 15 gb 1000 dk 1000 sms daha ne olsun. Ve gayyette memnunum çekim kalitesinden. Turkcellde şu tarifeyi 100 tl ye Zor bulursun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.