Şimdi Ara

Türktelekom Şebeke Çekim Kalitesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
3
Favori
20.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan antalya’dan denizli’ye doğru yolculuk yapıyorum ve çoğu yerde mobil veri lte den 3G ye düşüyor.İnternet çekim kalitesi gerçekten zayıf.

Bu kadar borçlu bir firmanın zaten her yere baz istasyonu kurmasını bekleyemeyiz tabi ama en azından aylık 300 TL ödediğimiz faturanın hakkını da birazcık verseler iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yollarda 3g olması normal, lte veren var mı bilmiyorum. ayrıca bunca yıl Avea kullanan biri için çok zamansız bir yorum olmuş çünkü kapsamanin çok iyileştiği bir dönemde yapılan garip bir serzeniş. ayrıca bu borç muhabbeti abartılıyor, borcunu geliriyle karşılaştırınca bir problemi yok, benzer şirketlere göre daha iyi bir mali yapısı var. ezbere sallayan tipler var, Türk Telekom her yıl 3 milyar TL yatırım yapar. tcell ile mobil tarafta fiyatlarına göre karşılaştırmak lazım, fiyat performansi kesinlikle en yüksek operatör. burda telekoma Turkcell'in yarısından az para verip de Turkcell daha iyi demenin bir anlamı yok, o zaman Turkcell kullan niye Telekom kullanıyorsun, hem para vermek istemiyorsun hem hizmeti beğenmiyorsun, tutarlı olmak lazım.
    LTE kullanalı daha 3 gün oldu.3G yaklaşık 2 haftadır belirli aralıklarla problem yaşatıyor.Özellikle gece saatlerinde.Otomatik robota bağlayan bir müşteri hizmetleri var.Türktelekom fanboyluğu yapmayın arkadaşlar.Eğer öyle olacak olsaydı aria-aycell-avea zamanından beri kullanıyorum.

50 gün sonra taahhüt bitiyor ve turkcell platinum a geçeceğim.Zaten şuanda aylık sadece 100 TL fatura ödüyorum.200 TL de cihaz taksiti.
  • Bu yazdigin yorum aslinda telekomda gelisme oldugunu gosteriyor. Onceden 2gye dusuyordu. Hic kullanamiyoduk. Simdi 3gye dusuyorsa bu gercekten cok iyi bisey telekom icin. Ayrica ege akdenizde yine iyi sen bir de karadenize gel burada ilce merkezleri ve sehir merkezleri disinda internet kullanamiyoduk gecen sene. Simdi biraz toparlamışlar. Zamanla duzelir daha iyi olur.

• Turkcelle geçicen ozaman.
  • 14 sene Türk Telekom kullandıktan sonra, 1.5 ay önce Turkcell'e geçtim. Dağı-bayırı boşverin, Ankara'nın göbeğinde bile fark hissediliyor.

• TT Yatırım 0 vodafone desen 3G yi 4G diye millete yediriyor Kalite Turkcell'de kardeşim .

• Şehirler arası yollarda Vodafone 4G daha iyi çeker

• LTE kullanalı daha 3 gün oldu.3G yaklaşık 2 haftadır belirli aralıklarla problem yaşatıyor.Özellikle gece saatlerinde.Otomatik robota bağlayan bir müşteri hizmetleri var.Türktelekom fanboyluğu yapmayın arkadaşlar.Eğer öyle olacak olsaydı aria-aycell-avea zamanından beri kullanıyorum.

50 gün sonra taahhüt bitiyor ve turkcell platinum a geçeceğim.Zaten şuanda aylık sadece 100 TL fatura ödüyorum.200 TL de cihaz taksiti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell çekim gücü
    2 ay önce açıldı
    Turkcell çekim kalitesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın dostum.

Bende o kadar süredir kullanıyorum.50 gün süreli bir taahhütüm kaldı.

• yollarda 3g olması normal, lte veren var mı bilmiyorum. ayrıca bunca yıl Avea kullanan biri için çok zamansız bir yorum olmuş çünkü kapsamanin çok iyileştiği bir dönemde yapılan garip bir serzeniş. ayrıca bu borç muhabbeti abartılıyor, borcunu geliriyle karşılaştırınca bir problemi yok, benzer şirketlere göre daha iyi bir mali yapısı var. ezbere sallayan tipler var, Türk Telekom her yıl 3 milyar TL yatırım yapar. tcell ile mobil tarafta fiyatlarına göre karşılaştırmak lazım, fiyat performansi kesinlikle en yüksek operatör. burda telekoma Turkcell'in yarısından az para verip de Turkcell daha iyi demenin bir anlamı yok, o zaman Turkcell kullan niye Telekom kullanıyorsun, hem para vermek istemiyorsun hem hizmeti beğenmiyorsun, tutarlı olmak lazım.

• Hocam nasıl o kadar ödüyorsunuz anlamadım ben 15gb Prime 1000dk 1000sms için 55₺ veriyorum ve taahhütsüz istediğim zaman çıkabilirim

Muhtemelen platinumda rahat edersiniz bende eskiden platinum 10gb kullanıyordum güzel ama sunduğu şeyler her gün daha da azalıyor
  • Şehir içinde 3g çekmeyen firmadan ne bekliyorsunuz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g iyi gene. Gurunden kayseriye giderken sebeke 2g bile yok telekomda

• Türk Telekom mu? Düşman başına...

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Tarifeye geçtiğim dönem fiyat böyleydi.Ayrıca cihaz olduğu için her grup tarifesine geçiş yapılamıyor.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Diğer operatörlere göre tarife kıyaslamasında fiyat olarak zaten iyi.Sadece son zamanlarda ki mobil verinin çekim gücünün kötü olmasından şikayetçiyim.Çevremde birçok kişi türktelekom kullanıyor ve internet sorunu onlarda da var.

LTE yi zaten son birkaç gündür kullanıyorum.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    LTE turkcell e göre kötü fakat vodafone dan iyiymiş o yüzden bence o kadar kötü değil bence
  • Tt ye geçeli iki gün oldu bugün tekrar trkclle geçtim mersinde merkez sayılacak yerde bile problem var

• Cekim gucu belli noktalarda az yinede fiyat olarak dusunuldugunde iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

14 sene Türk Telekom kullandıktan sonra, 1.5 ay önce Turkcell'e geçtim. Dağı-bayırı boşverin, Ankara'nın göbeğinde bile fark hissediliyor.
    Köy gibi bir gere gittik geçen benim Turk Telekom sadece acil çağrılar diyip çekmezken babam Turkcell ile 4.5G ve 40mbit hıza ulaşıyordu. Kim ne derse desin Turkcell parasını sonuna kadar hak ediyor, verdiği onca hediye de cabası. Bu hafta salla kazandan babam 3 ay tekrarlı aylık 1GB kazandı ve bayram için yarın tekrar salla kazan hakkı verecekler bakalım ne çıkacak. Üstelik daha onca yok şunu yükle şu kadar ınternet kazan diye hediyeler var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.