< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
yollarda 3g olması normal, lte veren var mı bilmiyorum. ayrıca bunca yıl Avea kullanan biri için çok zamansız bir yorum olmuş çünkü kapsamanin çok iyileştiği bir dönemde yapılan garip bir serzeniş. ayrıca bu borç muhabbeti abartılıyor, borcunu geliriyle karşılaştırınca bir problemi yok, benzer şirketlere göre daha iyi bir mali yapısı var. ezbere sallayan tipler var, Türk Telekom her yıl 3 milyar TL yatırım yapar. tcell ile mobil tarafta fiyatlarına göre karşılaştırmak lazım, fiyat performansi kesinlikle en yüksek operatör. burda telekoma Turkcell'in yarısından az para verip de Turkcell daha iyi demenin bir anlamı yok, o zaman Turkcell kullan niye Telekom kullanıyorsun, hem para vermek istemiyorsun hem hizmeti beğenmiyorsun, tutarlı olmak lazım.
|
Türk Telekom mu? Düşman başına...
|
çekmeme sorunu derken ? zaten çekmiyor ki sorunu olsun :) İstanbul/Silivri - çantaköy kasabasında 3g yi bırak 2g bile yok istanbul burası he yanlış anlaşılmasın :)
|
Şehirler arası yollarda Vodafone 4G daha iyi çeker
|
Takim tutar gibi para odedigi seyi savunanlari gorunce gulme geliyor
|
14 sene Türk Telekom kullandıktan sonra, 1.5 ay önce Turkcell'e geçtim. Dağı-bayırı boşverin, Ankara'nın göbeğinde bile fark hissediliyor.
|
Acınası bir durum.
|
LTE kullanalı daha 3 gün oldu.3G yaklaşık 2 haftadır belirli aralıklarla problem yaşatıyor.Özellikle gece saatlerinde.Otomatik robota bağlayan bir müşteri hizmetleri var.Türktelekom fanboyluğu yapmayın arkadaşlar.Eğer öyle olacak olsaydı aria-aycell-avea zamanından beri kullanıyorum.
50 gün sonra taahhüt bitiyor ve turkcell platinum a geçeceğim.Zaten şuanda aylık sadece 100 TL fatura ödüyorum.200 TL de cihaz taksiti. |
Turkcelle geçicen ozaman.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |