2 yıldır faturalıdaydım hocam ve 2 yıldır ayın onunda hesap kesimi oluyordu. Ondan dedim acaba yine mi ayın onu olacak diye. |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (629. sayfa)
-
-
Faturasıza geçince o devir kapandı.
Faturalıya geçmekstediğinde yeni devir başlayacak
-
Teşekkürler üstad, iyi geceler dilerim
-
Selfy Yeni Sosyal (30+sınırsız sosyal) kullanıyorum. Prime 70+sınırsız sosyal medya uygun fiyata yapabilir mi? -
Hoşgeldin paketi yapıldı 115 tl ye. Konu sahibine teşekkürler -
Merhaba çocuk/akılllı saat tarifelerinde taahhüt süresi olan 12 aydan sonra tekrar taahhütle devam ediyor mu? Daha önce tecrübe eden var mı?
-
turk telekom faturalidan faturasiz'a gecip ne kadar sure beklediniz yada bekleyerek geciliyormuy muş bu tarifeye ? ..3 ay sonra gene uzatabilecek miymissiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 12:38:51 > -
Kendi akıllı sanan zat konuya akıl almaya gelmiş -
Konusunda sorun kullananlar yazar
taahhüt bitince sms atmayı denersiniz
olmazsa da taahhütsüz fiyat uygun devam edebilir
-
Ben netgsm den geçtim hocam geçer geçmez bunu yaptım ve oldu
-
ister fatralıdan faturasıza ister başka operatörden telekom faturasıza gelip geçenler mevcut hocam. takip ettiğim kadarıyla 3 aylık süreyi de henüz tamamlayan çıkmadı forumda. eğer tamamlayıp sistem dördüncü kez bir daha vermesi halinde bundan yararlananlar olup buraya yazarsa herkes haberdar olacaktır.
-
Merhaba hocam.
Mesaj taki linkten hatta kalan tl yi iade alayım diye işlem yapacaktım ama bilgileri girip tamam dediğimde çıkan listede dün başka operatöre geçişi tamamlanan hattım görüntülenen listede çıkmıyor.
Ne yapmam gerekir?
-
Uygulamadan ideal pakete başvuranlar SMS onayını ne kadar sürede aldılar?
Şubeden geçemedim bari Uygulamadan deneyeyim dedim ama mesaj gelmedi bir saattir.
Düzeneme: Uçak moduna geçirip telefonu yeniden başlatarak alabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 3 Aralık 2024; 16:25:9 > -
Bi kaç gün bekleyin sisteme yansımamış olabilir .
-
İyi akşamlar. Babamı dün müşteri hizmetleri aramış ve 15gb 1000 dk paketi 255+ vergiye 1 yıl daha uzatmışlar. Bana pahalı geldi. Dün taahhüt verildi. Caysak başka tarife istesek cayma bedeli çıkarmı dostlar. Kusura bakmayın müşteri hizmetlerine bağlanma zamanım olmadığı için buraya yazdım -
Hocam merhaba, bugün tekrar ttkom bayisine gittim. Artık yeni bir karar almışlar, başka operatöre geçişte 3 ay kalma zorunluluğu getirilmiş. Oyüzden daha önce bimcell den ttkom'a geçmek için turkcelle taşıdığım hat kaldı orda 😡😡 ne yapacağım ben şimdi. 2 ttkom bayii biri ana bayii taşıma işlemi yapmadılar. Turkcell de adam akıllı faturasız paket de yok. -
Kararı kim almış?
Kurul mu mevzuat mı Btk kararı mı?
Siz sisteme girin deseydiniz.
Hiç birşey demeden taşıma işlemini başlasınlar.
Baktın olmuyor Btk ya Bayi Adlarını yazıp şikayet edin
Sizi arayıp bayiye devat etmelerini ve taşıma işlemlerini yapmalarını söyleyin
Konuyu inceleyin
-
Nereye ne kadara nasıl caymayı düşünüyorsunuz
Faturanız kesilmeden caymanız lazım?
Eski taahhütünüz de vardır şimdi sizinn
Uygulamadan Taahhütlerim kısmına bakınız buraya ekleyin bakalım
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X