Geçen gün tesadüfen gördügüm Esenyurt tabela duragi yakinlarindaki yeni açilan Turkoil istasyonundaki fiyatlar söyleydi Motorin: 3.69 Benzin: 4.42 . Ayrica yakit alana iç dis yikama bedava. Istasyonun goruntusu çok temiz, ayrica yakit alan birçok araçta vardi. Depom bos oldugu için deneme amacli 50 liralik mazot aldim ve gayet memnun kaldim. Benzini nasildir bilmiyorum. Pompaciya yakittan dolayi basimiz belaya girmesin diye konustugumda yakitlarinin total ile ayni oldugunu söyledi. Tabi pompacinin söyledigine ne kadar güvenilir orasi tartismali. Esenyurt civarinda olanlar degerlendirebilir.
Benzin 4.42 iyi fiyat, FULL de 4.64
TP'lerde de aynı fiyat.
Dün Esenyurt a yolumuz düştü, bilsem alırdım biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: acosan
Benzin 4.42 iyi fiyat, FULL de 4.64
22.04.2012 de 4.5x lerden aldım pendik full den
Shell 4,58 95 oktan..
esenyurt full motorin 3.68 ayrıca full kartınızada %3 lira atıyor dışardan bakınca fullçok avantajlı gibi ama bugün tesadüf depomdan mazot çekeyim dedim baktım mazot simsiyah acaba kötü bir etkisi varmıdır pompaya araç kamyon.neyse bütün istasyonları deniğcem hangi firmayla uzun yol yaparsam ondan devam edicem lt fiyatına bakmaksızın.turkoil esenyurt yeni açıldığı için eli yüzü düzgün duruyor seneye eser kalmaz o dış görünüşten.