Şimdi Ara

Türknete Geçiyorum Endişeliyim.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Max ulaşılabilir hız 27 mbit gözüküyor ankastreden eve gelen hat yenimi eskimi ekleme kablo var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alipltc kullanıcısına yanıt
    Bağlantıda kesilme oldu mu hiç?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bağlantıda keilme olup olmadığını bilmiyorum şuan zaten Duru OFFLINE ve IP yok.Altyapı olarak bir bilgim yok yeni mi eskimi ekleme filan var mı hiç bilmiyorum ama bir arka sokakta internet Cafe var diye vdsl çekildiğini biliyorum. Evimiz yeni yapı 2 3 yıl oluyo yapılalı.İç tesisatı yeni olması lazım. modeme gelene kadar 2 ek kablo var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alipltc -- 16 Ocak 2020; 17:26:28 >
    SNR biraz düşük geldi bana ama araştırılır bu, Türknet tarafı da inceleyecektir.
  • Türknete Geçiyorum Endişeliyim....
    Şuan son Hali Böyle Hat İp almıyor ... Turknet Tekrar kurulum yap dedi yaptım ama sonuç aynı...Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

• Senin hattın aktif zaten sadece modemi resetleyip tekrardan Vdsl kurulum yapman gerek tekrar bir daha deneyiniz isterseniz kullanıcı adı şifreyede dikkat edin bir yanlışlık olmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mesai saatlerinde ayarlarlar merak etmeyin.
  • İnşallah bir an önce halletseler hız testi yapicam ona göre tekrar hız kaydı olusturcam 35 Mbps de min 31-35 arası verme lazım değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bulaşmayın sürekli net gidiyor bazen 4 5 günü buluyor isterseniz arıza kayıtlarıni atabilirim.!!

Minimum 27-28 olması gerekir (%80 ini - modem e tam 35 geldiğini var sayıyorum - modeme ulaşan hızın %80 i)

• quote:

Orijinalden alıntı: alipltc

İnşallah bir an önce halletseler hız testi yapicam ona göre tekrar hız kaydı olusturcam 35 Mbps de min 31-35 arası verme lazım değil mi ?
    Arkadaşlarım hizmetinizi detaylı olarak kontrol etmişler. Sizin modem kurulumunuzda bir sorun gözüküyor. İsterseniz bu konuda
    turk.net
    Telefonumla İlgili Destek İstiyorum - TurkNet İlk Yardım
    https://turk.net/ilk-yardim/telefonumla-ilgili-destek-istiyorum.html
    web sitemizden yardım alabilirsiniz.

Modem ip alınca hız testi yaparsınız.

• Modem Huawei hg658 V2 modemi reetledim. Modem arayüzünden İnternet->internet ayarları -> WAN_İNTERNET_AD -> Düzenle kısmından verilen kullanıcı adı ve şifreyi girip kaydet diyorum. Kurulum bu kadar değil mi ? Yanlış yaptığım neresi ...

Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

• Attığın ekran resmi temsili mi yoksa kendi modemin ekran resmi mi?
    Kendi modemi ekran resmi ise kullanıcı adı sonunda superonline yazmaması gerekli.
    Anasayfada hızlı kurulum yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YedekSubay -- 17 Ocak 2020; 20:36:56 >
    Kullanıcı adı sonunda superonline yazıyor?

• Temsili olarak attım resmi ...

Yokmu böyle bir kurulum ekranı sizde?
    Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

• Modem hg 658 V2 Huawei

Modem kurulum videolarına bakabilirsiniz zor bir şey değil bu. Biraz araştırın sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Ocak 2020; 21:8:6 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Zaten modem kurulumunu yaptım afedersiniz de bilgisayar muhendisiyim sorunun kurulum la alakası olduğunu sanmıyorum 3 4 defa resetleyim tekrar kurulum yaptım yinede ip almıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.