![]() @TurkNetDestek 7 iş günü çoktan doldu hala bilgilendirme yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuk123 -- 29 Ekim 2020; 0:25:29 > |
![]() @TurkNetDestek 7 iş günü çoktan doldu hala bilgilendirme yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuk123 -- 29 Ekim 2020; 0:25:29 > |
|
VAE geçişim bugün sağlandı, ancak yine saat 22.00 dan sonra bağlantım kopup hızım düştü. YAPA dayken en azından öğlen saatlerinde 24 mbps alıyordum şimdi 8 mbps hız alıyorum şaka gibi. Hem sorunum çözülmedi hem hızım daha çok düştü. 2 yıldır aboneyim ne yaptıysanız 8 aydır VDSL de bu akşam kopmalarını çözemediniz. @TurkNetDestek Zorla beni başka iss ye geçirmeye karar verdirdiniz tebrikler. Akşam 22.00 dan sonraki değerlerim ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuk123 -- 5 Kasım 2020; 2:11:27 > |
|
hahahaha okudunuz mu acaba yazdığımı? Dün gelip bağlantıyı yaptılar zaten akşam 22.00 dan sonra hızım hala düşüyor diyorum. Göndereceğiniz ekiplerde öğlen saatlerinde gelip sorun yok deyip gidecekler. Ekip falan göndermeyin 7 aydır evime bir tek türknet sahibi gelmedi herhalde. Farklı iss geçerek şansımı deneyeceğim. |
|