Şimdi Ara

TÜRKNET-TÜRK TELEKOM VDSL YERİNE ADSL HİZMET VERİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan yaklaşık 20-25 gün önce aktif olarak vodafone-net kullanırken nakil yapamadığım için türknete başvuru yaptım. Aktivasyonum onaylandığı zaman Telekom kurulum ekibi gelip binaya kadar interneti getirmişti (etiket yapıştırılmış). Bu olaydan birkaç gün sonra Türknet kurulum ekibinden birisi gelip bina içi kurulumu tamamladı. Buraya kadar her şey iyi fakat Türknetten gelen kişi, Telekomun bizim daireye vdsl yerine adsl internet sağladığını söyledi bunun üzerine arıza kaydı bıraktım. Bu sabah da telekom ekipleri geldi modeme giriş yapıp bizlik bir sorun yok dediler ve müşteri kaynaklı arıza mesajı girmişler sisteme. En baştan beri hiçbir şeye elini sürmeyen ben, nasıl arıza yapabilirim diye düşündüm. Bu sefer Türknet çapraz bağlantıdan dolayı sorun yaşıyorsunuz ilgili ekiplere bildirildi dedi. Neredeyse 1 ay olacak ben hala vaadedilen 35 mbps internet yerine 5-6 mbps arası internet kullanıyorum ve herkesin evde olduğu şu sıralar bizi çok zorluyor bu olay. Sorunun neyden-kimden kaynakladığını çözemiyorum ama artık bir an önce hızımın yükseltilmesini ödediğim faturanın burnumdan gelmemesini istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _erenigo -- 7 Mayıs 2020; 17:52:5 >







  • Benim yaşadığım tecrübelere göre Türk Telekom kendi altyapısını kullanan firmalara epey zorluk çıkarıyor. Kuruluma kadar veya sonrasında...

    Türk telekom ile başvurduğunda telefon da internet de sorunsuz bağlanabilirken aynı adrese Turknet ile başvurduğunda adresinizde boş port yok, adresinizde boş telefon hattı yok, vdsl portu yok vs gibi şeyler ortaya çıkıyor.

    Kendi 120 tlye sattığını turkent 80 tlye satıyor... aradaki 40 tl yağsız sinirsiz kemiksiz kar sanırım.
  • oim den teknik bilgileri ve modem arayüzünden hız değerlerinin yazdığı sayfayı atın da ona göre yorum yapalım
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    sorun çözüldü hocam. türk telekom binaya kadar bağlantıyı düzeltmiş. bana da bina girişindeki ankastre kutusundaki bağlantıyı düzeltmek kaldı. şuan 35 mbps pakette 33,5 mbps download hızı alabiliyorum. upload ise 5-6 mbps civarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.