Şimdi Ara

Türknet'ten Türk telekom'a geçiş modem iadesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkneti iptal ettirdim, ont'yi vermem gerekiyor mu? Modemi kargoladım. Poyraznete geçmiştim bugün tt ekipleri yeni modem ile kurulum yaptı. Bu ont bu daireye ait bunu iade etmeyeceksiniz dedi. Eski ont üzerinden kurdu gitti. Turknette ontyi de istiyor sanırım. Net bir bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özel mesaj ile bilgileri ilettim bakar mısınız

• merhaba, ben ttnet kullaniyorum. binada fiber altyapisi var tilgin (gpon) modem vermişlerdi zamaninda ttnet'ten. taahhüt 20 ocakta sona eriyor bu süreden önce Turknet e geçersem modemi ttnet e iade etmem gerekmiyor mu? iss degisikliginden bahsetmeden sadece iptal durumu olarak sordugumda 220 TL cayma bedeli + 700 TL modem ücreti fatura edilir denildi ttnet müşteri hizmetlerinde. @TurkNetDestek

Merhaba, fiber hizmeti kullanıyorsanız modemi iade etmeden geçiş işlemi yapabilirsiniz.
  • merhaba fiber internette ttnetten turknet e geçişlerde telekomun modemini(tilgin - gpon) iade etmeden turknette kullandığımızda telekomun cihaz bedeli talep etmedigi ve etmeyecegine dair bir kaynak, resmi açıklama vs var mi? sonradan icralık olmayalim.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 17 Aralık 2022; 17:36:35 >
    Merhaba, fiber aboneliklerde modem mülkiyeti geçiş yaptığınız firmaya geçer. Modemin mülkiyeti TurkNet'e geçecek.

Ttnet fiber abonesi olup modemi iade etmiş aboneler geçiş esnasında sorun yaşar mı? Böyle bir durumda modem veriyor musunuz ve veriyorsanız kurulumu kim yapıyor ve ücret alıyor musunuz?

Merhaba, geçiş işlemlerinde modemi iade etmemeniz gerekiyor ve kurulum ücretimiz bulunmuyor. Önceden bilgilendirme sağlıyoruz. Sıfırdan aboneliklerde ise modem veriyoruz, kurulum ücretimiz mevcuttur.
  • Şuan aynı durumda iki firmanın arasında kaldım ttnet ten türknet geçis işleminde modemin ve ont cihazının türknet iade etmemi istiyor . Ttnet ise türknet geçiş işlemini yaptığımız için modem ve ont cihazının türk telekom ofisine veya müdürlüğe 14gün içinde teslim etmemi istiyor. Türknet modem verdiğini söylüyor biz almadığımızı söylüyoruz. Onlara ait olduğunu söylüyor geçiş işleminde ttnet ile anlaşmaları varmış türknete iade edilmesi gerekiyormuş. Ancak ttnet türknet ile böyle bir anlaşma olmadığını ve modemin ve ont cihazın türktelekoma iadesini 14 gün içinde yapılmasını şimdi türk telekoma iade etmesek 14 gün sonra çıkacak son faturaya cihazların ücretini yansıtacak belli net tarın bir gün türknet geçiş veya iptal işlemi gerçekleştirirsek türknet te aynı cihaz ücretlerini talep edecek ancak ben cihazkarı türk telekom ekibinin tuttuğu cihaz teslim tutanağı olduğu için türk telekom ofisine teslim edeceğim. Bu türknet tende memnum değilim 200tl diye düşük fiyat diye geçiş yaptık maceradan maceraya atlıyoruz. İnternet forum vb. Sitelerde aynı şikayet ler aşırı derece var. Türknet ile bu maceranın sonu btk ve tüketici mah. Net belli artık. Siz de böyle aksiyon yaşamak istiyorsanız türknet e geçiş yapın. - Kaynak: forum.donanimhaber.com

• laz_usagu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistemde kayıtlı olan telefon numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Sizinle iletişime geçeceğiz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.