Şimdi Ara

Türknet'ten Türk telekom'a geçiş modem iadesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkneti iptal ettirdim, ont'yi vermem gerekiyor mu? Modemi kargoladım. Poyraznete geçmiştim bugün tt ekipleri yeni modem ile kurulum yaptı. Bu ont bu daireye ait bunu iade etmeyeceksiniz dedi. Eski ont üzerinden kurdu gitti. Turknette ontyi de istiyor sanırım. Net bir bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Merhaba, türk telekom fiber aboneliklerde iptal durumunda modem ve ONT cihazını iade etmeniz gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Özel mesaj ile bilgileri ilettim bakar mısınız

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim
  • merhaba, ben ttnet kullaniyorum. binada fiber altyapisi var tilgin (gpon) modem vermişlerdi zamaninda ttnet'ten. taahhüt 20 ocakta sona eriyor bu süreden önce Turknet e geçersem modemi ttnet e iade etmem gerekmiyor mu? iss degisikliginden bahsetmeden sadece iptal durumu olarak sordugumda 220 TL cayma bedeli + 700 TL modem ücreti fatura edilir denildi ttnet müşteri hizmetlerinde. @TurkNetDestek

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber hizmeti kullanıyorsanız modemi iade etmeden geçiş işlemi yapabilirsiniz.
  • merhaba fiber internette ttnetten turknet e geçişlerde telekomun modemini(tilgin - gpon) iade etmeden turknette kullandığımızda telekomun cihaz bedeli talep etmedigi ve etmeyecegine dair bir kaynak, resmi açıklama vs var mi? sonradan icralık olmayalim.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 17 Aralık 2022; 17:36:35 >
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber aboneliklerde modem mülkiyeti geçiş yaptığınız firmaya geçer. Modemin mülkiyeti TurkNet'e geçecek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.