Şimdi Ara

TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
11
Favori
18.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu firma bir mahalleye girdimi tüm sokakları kapsıyor gigafiberi talep oluşturursan tabiki bölgesel istek olunca daha ön plana çekiyor projenin yapılmasını.

• @TurkNetDestek Neden Halen bir gelişme göremiyoruz Adapazarı/Sakarya Mahallesi bölgesinde Adapazarı Belediyesi olan ilerlemeler neden bu kadar yavaş ilerliyor kurtarın artık bizi şu telekomdan düşük hızlara mahkum kaldık.

• fatihcan054 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

sakarya hendek için planınız var mı

• iscooooooo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bölgeler listesi bende bulunmamaktadır.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim.

Ben ortada çalışma falan göremiyorum. Adapazarı Yenigün Mahallesinde hiçbir hareket yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Planlanan bölgelerde ekipler iş planlarına göre yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir😇
  • ADAPAZARI/SAKARYA Mahalles Beykalfa SOKAK Bölgesinde çalışmalar ne zaman başlayacak mahalleli olarak gigafiber talebide iletiyoruz proje kapsamındamı sakarya mahallesi bir kontrol edip bilgi verirmisiniz lütfen bizede telekom alt yapısı bu bölgede çok vasat tek çare sizden gelecek mutlu haberi beklemek @TurkNetDestek

• CorePhilosophies kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 18 Ağustos 2022; 8:40:59 >

• Arkadaşlar sizlere sorayım sakarya hendekte gigafiber projesi var mı?. turknet bot cevap veriyor @turknetdestek

Merhaba, daha öncesinde buradan planlama dahilindeki mahallelerin bilgisini verebiliyordum ama artık planlama sırasında değişikliği olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.

Böyle saçma cevap görmedim @TurkNetDestek bazı kişilere evet bölgeniz planlar dahilinde mesajı veriyorsunuz ? insanmı seçiyorsunuz acaba cevap verirken ? altı üstü sakarya mahallesi planlar dahilindemi diye soru sordum ben size ne zaman yapılacak diye bir soru yöneltmedim planlar dahilinde yada değil demek bu kadar zormu ?

• CorePhilosophies kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belirttiğim gibi daha önce planlama dahilindeki bölgelerin bilgisini verebiliyordum ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.

Galiba bot yazıyor hep aynı yazılar.

Ozaman başkalarında evet planlar dahilinde yazısı görürsem şuanki günü saati not alıyorum süre bilgisi veremiyorum diyorsunuz tarafımıza ama farklı kişilere planlar dahilinde yazısı görürsem turknet firmasına şikayetimide atarım bilginiz olsun.

• @TurkNetDestek Halen bir ilerleme yokmu Adapazarı bölgesinde neden bu kadar yavaş ilerliyorsunuz.

Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. GigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak devam ettiği için gecikme yaşanabiliyor. Adresinizde çalışmalar başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.

Vallahi bölgede yerel alt yapı sağlayıcısı vdsl hatlarda çok sıkıntı çektiriyor bize birde sizin firmaya geçmek istediğimizde yada sizin firmayı önerdiğimizde örnek kişinin alt yapısı 50mbps üzeri paketleri desteklediği halde turknetten internet almak isteyenlere devamlı alt yapıda arıza var diyip müşteriyi yıldırıp sizinde abone gelmesine engel oluyorlar bu yüzden bu bölgede kendi gigafiberinizi bir an önce kavuşmayı 4 gözle bekliyoruz Adapazarı/Sakarya mahallesi bölgesi @TurkNetDestek

Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.