Bildirim
TÜRKNET REZİLLİĞİ DİYE BAŞLIK AÇACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM [İÇERİ KOŞUN ÇÖZDÜLER] (8. sayfa)
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Konuyu sorun çözülene kadar güncelleyerek sorunları nasıl çözdüklerini sizi göstereceğimi söylemiştim. yeni bir güncelleme aldım bugün sizinle paylaşıyorum sevgili türknet kullanıcıları veya kullanmayı düşünen dostlar
"beni eskiye geçirin" deki VAE bağlantım için yeni bir internet başvurusu yaptıklarını söylemişlerdi telefon hattına. bugün satışının gerçekleştirildiğini öğrendim
bu galiba artık haftaya eski internetimin bağlanacağını söylüyor.. Doğru mudur türknet bey ?
bir de bu satış işlemleri için vs ek ücret talep etmezsiniz diye düşünüyorum türknet bey ?
-
Bu konu neden popüler konulardan kaldırıldı. Türknet foruma sponsor diye mi? -
1 GÜN GEÇ GELEN GÜNCELLEME (Görevdeydim vakit ayırıp yazamadım)
evet baylar ve bayanlar 10 günlük internet kesintisinin ardından internetimi eski portuma yeni hat satışı yaparak geçirdi türknet.
Bütün konuyu özetlemek gerekirse benim hattımı bana sormadan söküp telefon hattını iptal ettirip portumu TÜRKNET ALTYAPISI OLAN YAPA ya geçiriyorlar ve ben internet alamıyorum 10 gündür.. yeniden eski hattıma geçirmelerini talep ettim bugün geçirdiler.
Konunun ayrıntısına inip ilerlemeleri görmek isteyen arkadaşlar konu içerisinde detayları bulabilirler.
Şimdi türknetten yeni isteğim olarak internet vermedikleri ve zehire çevirdikleri 10 günlük tatilimin ( gerçekten şansıma izin aldığım 10 güne geliyor ) internet ücretinin faturamdan düşülmesini istedim bakalım, bekliyorum..
Keşke diyelim türknet en başta bana sormadan böyle bir değişiklik yapmasaydı da, bende böyle bir konu açmak zorunda kalmasaydım.. ahh türknet ahh.. ilişkimizi boşu boşuna bozdun bak.
-
Merhabalar, yaşamış olduğunuz bu sorununuzun giderilmesi için size buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Sonucunda yaşanılan sorunun giderildiği ve stabil şekilde hizmetinizi kullanmaya devam ettiğinizi görebiliyorum. Sorununuzun çözümüne sizin kadar ben de çok sevindim. Umarım sorunsuz kullanım gerçekleştirebilir ve hızınıza hız katabilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim -
teşekkürler forum operatörü kardeşim..
Bu da son güncellemedir dostlar.. bu arıza serüvenimiz bitti..
-
darısı bizim başımıza diyelim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X