Bir sürü önce TTnet'den arandım,hediyeleri varmış bir aylık internet ücretim hediye olarak alınmayacakmış.Kimse kimseye bedava birşey vermez altında ne var karşılığında ne yapıyorsunuz diye israrla sordum,hiç bir şey sadece hediye dediler.Tamam dedim,kabul ediyor musunuz dediler evet dedim,ne olabilirdi ki.İçime kurt düştü bugün TTnet'e sordum TTnet'ten aranıyormuş görünümünde çok dolandırıcılık olduğunu söylediler.Nette bir araştırdım Türknet ile ilgili bir sürü şikayet.Taahhüt sonlarında vs TTnet'den arıyormuş gibi yaparak,TTnet müşteri bilgilerini vs vererek insanları kandırıp yeni kampanyalara yöneltiyorlarmış sonra TTnet aboneliğini iptal edip Türknet'e abone yapıyorlarmış. Korkarım ben de Türknet'in tuzağına düştüm,aslında benimki farklı görünüyor.Ben kampanya filan kabul etmedim ama bir ay ücretsiz hediyeyi kabul etmekle neyi kabul etmiş olabilirim diye içim sıkılıyor doğrusu.Bilgisi olan var mı bu konuda acaba? Kendimi böyle konularda kül yutmaz sanırdım ama bu kandırma değil resmen yalan bilgiyle dolandırıcılık!
Arkadaşlar,özür dilerim mesele aydınlandı.Bir tavsiye üzerine TTnet ile görüştüm evet böyle şeyler oluyor bize iptal talebi gelirse işleme koyarız dedi.Ben bir aylık ücretsiz hediyeyi onayladım korkuyorum deyince çocuk o arama bizden yapılmış demez mi! Eşimle yerlere yattık rahatlayıp gülmekten.Bizi korkutan Telekom'daki bayan oldu böyle çok dolandırıcılk oluyor demiş de eşime.