Bildirim
Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dolaylı yoldan santraller birbirine bağlı zaten internet'in kuralıquote:
Orijinalden alıntı: Freed0mm
Dediğin gibi muhtemelen cgnat havuzunda olduğumuz için İstanbulda görünüyoruz. Arıza ulus-18 Santralinde görünüyor muhtemelen bizde dolaylı yoldan oraya bağlıyız , bakalım yarına kadar düzelir inşallah :)
Eğer arıza direkt bizim kullandığımız santralde olsaydı WAN ya gelmeyecekti yada 500 ping 0.05 up down olacaktı :D
Bu arada upload güncellemesinden sonra Annex B modülasyonuna atandık sanırım yada ben yanlış hatırlıyorum.Annex A'da idim ben.
Ne kadarlık bir bant genişliği farkı var acaba? -
-
Bende değişiklik yok öncedende Annex B idi. farklarını hiç bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: QUINRY
Dolaylı yoldan santraller birbirine bağlı zaten internet'in kuralı
Eğer arıza direkt bizim kullandığımız santralde olsaydı WAN ya gelmeyecekti yada 500 ping 0.05 up down olacaktı :D
Bu arada upload güncellemesinden sonra Annex B modülasyonuna atandık sanırım yada ben yanlış hatırlıyorum.Annex A'da idim ben.
Ne kadarlık bir bant genişliği farkı var acaba?
Alıntıları Göster
-
Teşekkürler geç gelse de tadına bakalım bir süre :D
Hey gidi 3mbitle download yaptığım zamanlar aklıma geldi :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 16 Nisan 2020; 23:24:34 > -
-
75 mbpslik paketi kullanıyorum ve az önce benim de upload 8 mbpse çıkarıldı. Gönül isterdi ki en az 20 mbps olsun... -
Şu an hat değerlerim 75/4'ten 99/8 olarak güncellendi fakat speed test sonuçları hala 75/4 gözüküyor. Bir modem resetlemesi daha yapayım mı yoksa bekleyeyim mi sizce? -
malesef 1 hazirana kadar'mış. 1,5 aylığına yapılmış. hiç yapılmasın daha iyi boş yere tantana koptu. -
-
-
-
Üst paketlere veriyorlar hocam +10tl ya da 86tl -
-
Şimdi 50 mbps için upload 8 mbps oldu ama hız testinde bir değişiklik yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
77mbps download
8mbps upload olmuş gözlerime inanamıyorum
vdsl kullanıcısıyım. bakır kablo yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Nisan 2020; 23:52:13 > -
-
Dostlar benim internetim gitti geldi Snr 22 idi ulaşılabilir hız ise 76. Snr 9 a düştü hızımda 35’e kafayı sıyıracağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X