Şimdi Ara

Türknet iptali sonrası hangi internet sağlayıcıya geçmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qqyyxx

    Gözüm wodafonenin fiber altyapısı yok türkcell ve telekomla anlaşmış onların fiber altyapısını kullanıyor. Telekomun fiber alt yapısı oln yerde satış yapmışsa kurulumu tt saha ekipleri yapıyor Türkcell alt yapısı olan yerde satış yapmışsa onuda türkcell fiber ekipleri kuruyor. Hatta sana bir bilgi vereyim normalde paylaşılan bir bilgi değildir, türkcell alt yapısı olan yerde fiber kurulumu varsa o bölgeye bakan türkcell fçm (fiber çözüm merkezi) bünyesindeki personele wodafone kıyafeti giydirip wodafone giydirmeli araçlarla kuruluma yönlendiriyor. Bu anlaşma geçen yıl nisan ayında rakamı tam hatırlamıyorum 5milyar dolar civarı karşılığında yapıldı ve halen uygulanmakta. Ayrıca bana yazdığın cevapta türkcell in hizmet verdiği alt yapıları belirtmişsin bizim konumuz hizmet verdiği kanllar değil türkcelin kendi alt ypısının sadece fiberden ibaret olduğu. Gereksiz bir muhabbete dönüştü ama kimsenin ukalalık yapmsına gerek yok.
    http://www.marmarahaber.com.tr/haber/51636/kapakl-fiberleniyor.html

    Türknet iptali sonrası hangi internet sağlayıcıya geçmeli

    Türknet iptali sonrası hangi internet sağlayıcıya geçmeli

    Türknet iptali sonrası hangi internet sağlayıcıya geçmeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 9 Nisan 2018; 16:52:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    hocam ben yazıyordum tam yaa
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    😀😀. Sen bir kaç semte 10-15 km çekilmiş fiber kabloyu alt yapısı mevcut diye adlandırırsan bu ülkede türknet inde fiber alt yapısı var dememiz gerekiyor. Her 150 mt fiber çekene alt yapısı var dersek işin içinden çıkamayız. Türkiye geneli alt yapısı var diyebileceğin sadece tt ve türkcell dir. Gerisi benim için itisnadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Sizin için veya benim için diye bir ayrım yapmak mümkün değil. Hatalı biliyorsunuz sadece kabul etmek hoşunuza gitmiyor. En baştan Vodafone un var ama az olduğu için kabul etmiyorum demek ile en başından beri yok ama sonradan kabul Edip çok az km demek(bugün bu konuda yaptığınız gibi) farklı şeyler.

    Ayrıca Türknet inde Fiberi var ama İSTİSNA denecek kadar az

    https://turk.net/fiber/

    Belediyeler ISS lerin kazı paralarını ve dolap kiralarını gelir olarak görmeyip kolaylık sağlar ise ISS ler fiber döşer tabi ki. Ama bunlar yüksek olduğu için parası olan Turkcell döşüyor. Milletin altyapısına (TT altyapısı diye bir şey yok milletin altyapısı o) erişim hakkı olduğu için kazı gerekmeden çoğu eski kanallardan fiberi tabi ki TT döşeyecek. Ben mi döşeyim ?

    Neymiş efendim asfalt yeni diye kablo çekilemezmiş. Altından kanalları koyup asfalt at. Yok daha sonra ISS lerden asfalt bozma yapma parası vs para alınacak tabi ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.