Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
468
Cevap
12
Favori
40.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de elma satıyorum kardeş ama çoğu çürük.Arada sağlam olan da var. Yani 200 gr elma yerine 1 kilo satiyorum.

200 gramlık kesim beni övse yeter zaten..

Önemli olan 950 gramlık sağlam elma olması 200 gram değil.Bence anladın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOpen -- 11 Nisan 2020; 7:36:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    O binaya cok ilginc ki turknet kendi fttc kabini kurmus hocam gozden kacirmissiniz sanirim mesaj arasinda kalmis yani tt ile hic bir ilgileri yokmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl ile 300 mbit alabilirsin en fazla bakır üzerinden ne zamanki Gpon olur içeri daireye kadar fiber çekerler o zaman hız 1gbit i bulabilir.
    Bulabilir diyorum çünkü onların eklerini ark füzyon kaynağıyla yapmıyorlar.
    Basklardaki eklerde kokidendir.
    Ama sen yine de umudunu kaybetme bugün olmaz belki ama torunlarının göreceğine kalıbımı basarım

• cemo702 C kullanıcısına yanıt
    Bakır üzerinden 1gbit hız mümkün ancak turknette bu donanımın olduğunu sanmıyorum.

• Hocam konudan alakasız olacak ama ev kullanıcısı için 1000mbit fazla değil mi ? ne için kullanmayı düşünüyordunuz acaba ?

• evde 150 mbps upload da neydi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Hocam konudan alakasız olacak ama ev kullanıcısı için 1000mbit fazla değil mi ? ne için kullanmayı düşünüyordunuz acaba ?
    Yayinciyim hocam ayrica hayatimin büyük bir çogunlugu internette geçiyor ailem de agir internet kullanicisi. Ev kullanicisiyim fakat yayin geçim kaynagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Bakır üzerinden 1gbit hız mümkün ancak turknette bu donanımın olduğunu sanmıyorum.
    Hocam kendi altyapilarinin oldugu yerlerde sirf test etmek için bile olsa alabilirler, mümkün. YAPA demiyorum tamamen bagimsiz altyapi kastettigim.

• keremimo kullanıcısına yanıt
    Yapa altyapısında dahi 17a modülasyonlu dslam kullanan ispden bahsediyoruz hocam. Kullanıcı odaklı bir iş yapmak isteselerdi ilk önce yapa santrallerine 35b destekli dslam koymakla başlayabilirlerdi. Ek olarak kendi altyapısı da olsa yapadaki kullanıcıların bağlandığı kendi omurgalarından geçicek veri trafiğiniz bunu da gözardı etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 11 Nisan 2020; 13:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Yapa altyapısında dahi 17a modülasyonlu dslam kullanan ispden bahsediyoruz hocam. Kullanıcı odaklı bir iş yapmak isteselerdi ilk önce yapa santrallerine 35b destekli dslam koymakla başlayabilirlerdi. Ek olarak kendi altyapısı da olsa yapadaki kullanıcıların bağlandığı kendi omurgalarından geçicek veri trafiğiniz bunu da gözardı etmeyin derim.
    Bunu göz ardı etmiyorum, zaten o yüzden bundan kaynaklı bir sorun yaşarsam hemen başka sağlayıcıya geçeceğim :)
  • bende uzun zamandır türknet vdsl 2 100mbit kullanıuorum artık şu hızları biraz daha artıralım türknet bey. özellikle uploada biraz hız getirsek hiç fena olmaz.
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var ilk hizmet aldığımda 103 mbit i desteklerken 75 mbit alıyordum düzenli olarak düştü. Bir gün internet gidince bir baktım 33 mbit olmuş.
    Arıza ile birlikte hız ve telefonda çevir sesi olmaması sikayetindede bulundum. TT hatta sorun olmadığını kullanıcı kaynaklı olduğu söylemiş. Tnet 99tl servis ücreti dahilinde soruna bakabileceklerini söylediler. Sorun benden kaynaklı değilse ücret almıyacaklarmış. Bendeki kablolarda ek yok rj45 mi diyorlar o şekilde bağlı ama apartman girişindeki hattan tek kablo çekilirse hat kalitesi tabiki artar ama 40 mbit olursa sorun düzelmiş olmuyor.
    Yanlış anlaşılmasın burada esas sorun TT da turknet sadece aracılık yapıyor. Sorunun nedeni ise port değiştirilmişte olabilir.Telefon hala çalışmıyor ama Corona nedeniyle teknik servis vs gelir diye sürüncemede bıraktım ama müsait olursam girişteki kutuya modem takıp denemeyi düşünüyorum.

• en azından hatalarını anlamışlar
  • Kısacası "tokatlandım ve daha fazla tokatlanmak istiyorum bu benim fantezim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Nisan 2020; 15:18:53 >
  • En başında gerçekten o hızı aldınız sandım

• kendi kazdığın kuyuya kendin düşmüşsün bu adamlardan hizmetmi alınır. vdsl varsa ttnet fiber hat varsa superonline. gerisi tırıvırı. ben ttnet 50mbps kullanıyorum tcell fiber çekerse geçeriz. bu firmaların hepsi böyle iş bağlatana kadar geçmiş olsun çok uğraşırsın
  • Sizin konuyu okuyunca dedim innovia 2'de ki ev fiyatlarına bakayım ve fiyatları görünce de sevindim, buradan bir daire alıp 1gbit kullanabilirim, şu an yok ama belli ki bir kaç aya getirirler diye düşünmüştüm. Şimdi görüyorum ki getirmeye niyetleri yok. Bir önce ki mesajınızda, sen adam akıllı hizmet vermeden niye insanlar sana gelsin demiştiniz çok mantıklı bir cümle olmuş bu. Superonline fiber bağlantı verirken şu sırada da upload'ı 20mbit'e çıkarmışken, kim niye rezil vdsl alsın? İlginç bir çelişki, kullanıcı sayımız artarsa kaliteli hizmet veririz ama kaliteli hizmet vermediğimiz için kullanıcı sayımız artmıyor Mesut Çevik'in bir sözü vardı, bir yerde olgun muz varken kim niye gidip olgunlaşmamış muz alsın, onu beklesin. Alır muzunu yer.

• Yine güldürdü turknet...

ayda 94₺’ye 100mbit down 4 mbit up zaten türk telekom veriyor... hala uğraşıyorsunuz şu firmayla 18₺ fark için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.