Kodu olan varsa iletebilir mi arkadaşlar? Comnetten kaçmaya çalışıyorum. |
🍔Türknet ilk 6ay %50 indirim [31AralıkSON] (3. sayfa)
-
-
King Ping koduyla abone olabılırsınız yazıyor reklamında .
Fakat kampanya süresi geçmiş.
Kampanya, 24 Eylül 2024 – 24 Kasım 2024 tarihleri arasında Burger King® King Ping Menü siparişi verildiğinde geçerli olup, Tıkla Gelsin®,(www.tiklagelsin.com) uygulaması içinde yer alan Burger King® Gel Al, ve Sana Gelsin sipariş kanallarından yapılan siparişlerde uygulanacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 10 Aralık 2024; 23:22:14 > -
31 aralık 2024 yazıyor.
www.burgerking.com.trKing Ping Menü Kampanyası | Burger King®https://www.burgerking.com.tr/kampanyalar/king-ping-menuwww.tiklagelsin.comKampanyalar & Duyurular - Tıkla Gelsinhttps://www.tiklagelsin.com/kampanyalar/50-ping
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 10 Aralık 2024; 23:27:5 > -
Dün başvurup geçiş yapıldı, kampanya devam ediyor.
-
Kodu olan varsa alabilirim -
Kod satan var mı arkadaşlar? King Ping menüsü artık alınmıyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alc37935 -- 11 Aralık 2024; 0:7:55 > -
Kod gelen arkadaşlara siparişten sonra ne kadar sürede geliyor? Sms ile mi geliyor ? -
Vodafone netten bu kampanyaya geçebilir miyiz Türk nete acaba ve fiyat ne olur dostum nasıl öğrenebilirşz
-
king ping menü sipariş verebiliyor musunuz? menüyü ben bulamadım.
-
Sipariş verdim ama kod gelmedi -
Kod satan varsa alabilirim whatsapp 05414874500 -
kod alabilen var mı ve ya fazladan kodu olan varsa talibim
-
Sipariş verdik iptal ettiler, 3 ay %50 olana başvurduk mecbur, comnet'ten kaçış.
-
Kod olupta kullanmayacak olan varsa gönderebilir mi? -
Sipariş verdim teslim edildikten 5 dk sonra turknet kodu sms olarak geldi -
Kalan 6 ay ne kadar peki? -
Arkadaşlar kodu kullanmayan varsa satın alabilirim 2 adet lazım.
-
SMS Bildirimleri kapalı olduğu için menü almama rağmen 4 saattir kod gelmedi. Comnetten geçiş amacıyla kullanacağım, kullanmayan varsa alabilirim, şimdiden teşekkürler. Eğer kod gelirse veren kişiye yeni kodu verebilirim daha sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X