Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
28
Favori
109.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Keçiören - 19 Mayıs Mahallesi (Nüfus 27.036) ve

Keçiören - İncirli Mahallesini (Nüfus 31.270)

ekiplerinize iletirmisiniz Gigafiber istiyoruz. @TurkNetDestek

• Keçiören Çiçekli mahallesi karaelmas sokakda oturuyorum ve Gifagiberle tanışmak istiyorum artık sevgili @TurkNetDestek

• quote:

Orijinalden alıntı: mhk198555

Keçiören Çiçekli mahallesi karaelmas sokakda oturuyorum ve Gifagiberle tanışmak istiyorum artık sevgili @TurkNetDestek

+1

Keçiören/Çiçekli Mahallesi/Yamaçlı Sokakdayım bende;konuyuda hergün takip ediyorum,istiyoruz gigafiber... @TurkNetDestek

• weritaserumok kullanıcısına yanıt

Gidin evlerden tek tek imza alın talep dilekçesi için, sonrada Türknete yollayın. Nüfusa bakıp çalışma yapılmıyor sadece. Türknet gigafiber için en sağlamı evlerden imza toplamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 17 Haziran 2021; 12:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etimesgut'un en kalabalık mahallesi olan Eryaman Mahallesine de bekliyoruz  

• sinirleribozulanadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalleleri notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, adresi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
    Merhaba, adresinizi daha öncesinde notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşmıştım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adresi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • Keşke Ankara'nın çoğu bölgesine getirseler Türk Net altyapısını. Akyurt'ta oturuyorum ve yıllardır bakır kablo üzerinden maksimum 10 mbps hız alıyorum :( Oturduğum yer çok kalabalık olmadığı için fiber altyapı gelmesi çok zor. Saha dolabına bile 850 küsür metre mesafe var. Apartman kendi apartmanımız olmasa durmazdım zaten burada. Umarım önümüzdeki 3 yıl içerisinde ben de yüksek hızlara kavuşurum. Üniversite bitene kadar gelmezse zaten iş hayatına atıldığım zaman fiber altyapı olan bir yere mutlaka taşınacağım. Tek umudum TürkNet. Umarım düşünürler Ankara Akyurt'a getirmeyi. Ben daha bu hızlara kavuşamadan diğer illere giderlerse çok kırılırım.

• alperbeta kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz ilçe'de gigafiber altyapımız bulunmuyor. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimize ileteceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Timurhan mahallesi. Temmuz sonunda türk telekom taahhütüm bitecek. Türknete geçiş yapacağım. Zaten altyapı dümdüz bakır kablo pek bişey beklemeye gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, proje kapsamındaki mahallelerde sokak ve cadde ayrımı yapmadan gigafiber hizmeti vereceğiz.

Harikasınız. 👍 Teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperbeta kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adresi notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • Ankara03 A kullanıcısına yanıt
    İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • @TurkNetDestek Merhaba, çalışmaların başlayacağı tarih netleşti mi ?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekipleri tarafından yönetildiği için maalesef bu konuda net bir bilgi veremiyoruz. Adresinizin proje bölgelerimiz arasında yer alması durumunda 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Keçiören - Çiçekli Mahallesi için bir gelişme yok mudur?

Ankara da çıkarılan yada yeni eklenen mahalleler oldu mu? @TurkNetDestek

Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Proje bölgelerimizde değişiklik bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.