Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber nedir? Normal fiber internetten farkları nelerdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 sene doldurduk bir faydasını göremedik giga fiberin geleceği yok zaten

http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • Şişli’nin göbeğinde oturuyorum alt yapı sorguladım 13 mgbt hız veriyor 😂 kablonet bağladım daha iyi hız veriyor. Türkiye’nin en gelişmiş ilçesi seçilen şişli’deki hız bu. Varın gerisini siz düşünün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayal Ürünü gibi görünüyor yıllarca gelmeyecek bir alt yapı, bazıları vatandaşların sokağında TT Fiber varken üzerine 1 daha GigaFiber koyuyorlar yatırım yaptığınız yerler çok saçma yerlerde var bir sokakta baktın fiber var ne diye 2. fiberi çekiyor bu firmalar bu kafayla 15+ sene daha fiberi hiç olmayan sokaklara gelmez. ortak alt yapı şart bu kafayla çok bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 23 Mayıs 2022; 23:08:54 >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet yerleşik operatör altyapısı üzerinden de hizmet veriyoruz. Size nasıl yardımcı olabilirim? Başvuru mu yapmak istiyorsunuz?
  • Bligzer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, il, ilçe ve mahalle bilgisi iletir misiniz?

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    maaşallah 2 gün sonra bende geçeçeğim inş bu hızlara :)

• eğer tt mevcut fiberlerde bu hızları serbest bırakırsa turknete elveda...

• 4 ay evvel binaya fiber hattını çektiler. ( Bahçelievler'de yaşıyorum çok büyük alt yapı yaptılar)Sonra daire için randevu alıp gelip hattı çektiler. Modem ve fiber baglanyı aparatı kablo için kuruş ücret almadılar. Tarife yükselmedi yok fiber oldunuz yok o bu olmadı bu bile bir devrim...

Gelelim hıza

download ta min 500 MB ile 1000 MB arası hız alıyorum.

Upload da ise 1000 MB net alıyorum.

Akıllara zarar bir hız onun için

Daha evvel VDSL kullanıyordum oda çok yüksek ve kotasızdı

İnternet te adamlar devrim yaptı.

Ama alt yapı işi neyi destek ker demeden kendi alt yapılarını yapıyorlar. Önümüzdeki yıllarda çok daha iyi olacak.

Kısacası Türk net müşteri si olarak ben çok memnunum.

• Uskudarda altyapi calismalari var.kablo cekti.fakat superonline da kablo cekti ve kutu koydu.turknet de bir an once kutuyu koyup eve ceker ise turknet ile devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Anca bu hıza ekmek banıyoruz

• asdf_13 kullanıcısına yanıt

Hız testinde bir tek ping önemli. Yoksa bende 2 GBPS kullanıyorum ama speedtestte düşük görünüyor.

En iyi hız testini download ile yaparsın. Ben Google Drive'dan bir şey indirince 250 mb/s ile indiriyor. Tabi SSD'ye indirmen gerekebilir.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt

Sitede otursan bile vermiyorlar o şekilde. Ama Türknet'in dediğine göre başka çip krizi çıkmazsa veya başka problem, önümüzdeki 2 sene içerisinde baya genişleyeceklermiş. Benim oturduğum evde plan çercevesinde görünüyor.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.