< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (23. sayfa)
-
-
Onun da başvurusunu yaptık yapılacak Allahın izniyle 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, sizi anlıyorum ancak proje ekiplerimiz talepleri toplamaktadır. Bölenin altyapı kontrolleri sağlandıktan sonra uygun görülmesi durumunda GigaFiber süreci başlatılıyor. -
İstanbul - Küçükçekmece - Sefakoy adresi için planlanan çalışma tarihini öğrenebilir miyiz?
-
Merhaba, planlı bölgleri ve çalışma tarihlerini proje ekiplerimiz gelen taleplere göre belirlemektedir. Altyapı uygunluğu ve talep yoğunluğuna göre adresler planlamaya dahil oluyor. Uygunluk olması durumunda ekipler çalışma başlatarak sorgu sayfasında adresiniz için bilgilendirme sağlanıyor. -
Samsun Atakum mimarsinan mah. planlama dahilinde olduğunu iletmiştiniz. Bildiğim kadarıyla samsun'da henüz gigafiber yok. Ne zaman Samsun'da çalışmalar başlayacak?
@TurkNetDestek@@TurkNetDestek
@TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 13 Temmuz 2023; 18:8:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Selamlar, Bağcılar Sancaktepe mahallesine türknet kabloları evlere çekildi,
binalara kutular takıldı, 1 hafta kadar üstünden geçti,
sokağa fiber kutu koyulmadı daha,
bu işlemler ne kadar sürüyor acaba? Ne zaman aktif kullanıma geçer?
-
Merhabalar, ekipler bölgelerdeki iş planlarına göre çalışma yapıyorlar. Yoğunluk durumuna göre değişebiliyor. -
İzmir Buca Adatepe Mahallesi 35. Sokak No:21'e Gigafiber çalışması olacak mı ? Öğrenci yoğunluğunun en fazla olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi İdari Bilimler ve Yabancı Diller Fakültesinin dibindeyiz fakat maksimum 100 Megabit internet alabiliyoruz.
-
Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Kayseri'de herhangi bir bölgede var mı çalışma/planlama?
-
Merhaba, bölgelerin bilgisi bizde de olmadığı için sizinle paylaşamıyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Talep formunu doldurduğumda değerlendirildiğine dair bilgilendirme yapılıyor. Bu bilgilendirme standart uyarılardan biri mi?
-
Merhaba, formu doldurduğunuz zaman otomatik olarak bu bilgilendirme yapılıyor. -
@kadir1003 Selamlar, türknet destekten tahmini 20 hafta içerisinde İstanbul Güzelyalı mahallesinin gigafiber çalışmalarının tamamlanacağına dair bilgi aldım. Haritada durumu çalışma devam ediyor olarak güncellenebilir.
-
kağıthane sultan selim mahallesinde ki son durum nedir?
-
Merhaba, güncel süreçler değişebildiği için süreçler hakkında bilgi veremiyorum. üzerinden adresinizi iletmeniz durumunda, hizmet aktif olduğu zaman bilginiz olacaktır.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
selamlar hangi ilçe hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X