Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, yerleşik operatör işlem yapmış olabilir. Turgut Reis mahallesi gigafiber planlarımız arasında yer alıyor ama süre bilgisi veremiyorum.
  • cevap için teşekkürler

peki böyle bir çalışıma yapıldığında fiber hat sokağa, bina önüne kadar döşeniyormu ?

• engin_79 E kullanıcısına yanıt
    Çalışmayı yerleşik operatör yaptığı için onlarla bu konuda görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.
  • Merhaba @TurkNetDestek Antalya bölgesinde gigafiber altyapı çalışmalarınız olacakmı?

• melihhards M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Antalya bölgesi için planlama henüz bulunmuyor. Talep olarak proje ekiplerimize iletebilirim. PM üzerinden il, ilçe ve mahalle bilgisi paylaşır mısınız?
  • Merhaba, Esenler Kazım Karabekir Mah. için gigafiber çalışmanız mevcut mudur? @TurkNetDestek

• dogus_erd D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet ilettiğiniz adres yakın zamanda çalışmanın başlayacağı bölgelerden biridir.
  • Merhaba, 21 Şubat tarihinde Esenler Nine Hatun Mah. 154.Sokak için 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz demiştiniz. Konu ile ilgili bir gelişme var mıdır? Süreç ne zaman sonuçlanır bilgilendirme yapabilir misiniz? @TurkNetDestek

Teşekkürler.

• ismlozcnn İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Nine Hatun mahallesinde çalışmalar devam ediyor ama süre bilgisi veremiyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Turuncu kablo ve diğer kablolar binanın dışarısında sarılı şekilde bırakılmış. Sadece bina sakinlerine çekilmesi kalmış gibi duruyor. Süreci hızlandırmak adına yapabileceğimiz bir şey var mıdır? Bunca yıldır adsl altyapısı kullanmak durumunda kalınca insan heyecan yapıyor :) Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.

Kablolama işleminden sonra kutu takılıyor. Kutu takıldıktan sonra PM üzerinden tam adres bilginizi paylaşırsanız aktivasyon tarihini proje ekibimizden öğrenerek size bilgi veririm.
  • Nine Hatun Mahallesinde Çalışmalar Devam Ediyor Derken @TurkNetDestek ? 140 Sokakta Oturuyorum Yakınımda Çevremde Çalışma Göremi

yorum 2021 Yılı İçerisinde Tamamlanması Bekleniyor Demiştiniz Üstelik ?

• batmanlı B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet 2021 yılı planları içerisinde olduğunu iletmiştik ama bazı aksaklıklardan dolayı ay sonuna kadar yetişmeyebilir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Gelsinde, Birkaç Ay Bekleriz Önemli Olan Gelmesi

Merhaba, altyapı süreçleri maalesef uzayabiliyor, çalışma mutlaka tamamlanacaktır. Net süre bilgisine ulaştığımızda sizi bilgilendireceğiz.

Senin İçin Gidip Baktım TürkTelekom FTTB Alt Yapısı Geliyor Sokağınıza Türknet İle Bir İlgisi Yok O Altyapının Malesef

• Hocam bi şeyler öğrenebildiniz mi konuyla ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neavia N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Turgut Reis mahallesi gigafiber planlamalarımız içerisinde yer alıyor ancak net süre bilgisi maalesef paylaşamıyorum. 2022 yılı içinde çalışma başlayacaktır.
  • Bugün Ekibinizi 141 Sokakta Fiber Optik Çekerken Gördüm 140 Sokak İçin Yarın Geçeriz Oraya Dediler Hadi İnşallah Bakalım Binanın Girişine Bağ Yapıp Bırakıyorlar 20 Gün İçerisinde Kurulum Gerçekleşir Dediler Gigafiber Geliyor Sonunda Türk Telekom Fiber İnternet Üzerinden Türknet Fiber Kullanıyorum Şu Anda İç Tesisat Yapılmış Binamızda Bu Avantaj Olmalı Sanırım Normalde Bina İçi Tesisata Karışmıyorsunuz Sanırım ? Turknet Fiberden Gigafibere Geçişte Modem Değişiyormu ? Ayrıca Kurulum İçin Gelinecekmi ? Bilgilendirirmisiniz @TurkNetDestek

Merhaba, bina içinde kutuluma yapıldıktan sonra aktivasyon süreci başlıyor. Modem hizmetinize uygun olarak abonelik süresince ücretsiz verilmektedir. Bina içi kutudan dairenize kadar olan kablolama size aittir. Fiberden Gigafiber dönüşümü için aktivasyon sonrası oim üzerinden kayıt oluşturmanız yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.