Şimdi Ara

TurkNet Giga Buluşmalarına Katılmak için Son Günler! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlginiz ve katılımınız için ayrıca teşekkür ederiz İlerleyen günlerde tekrarı olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız
  • Buluşma her aşaması ile gerçekten çok güzeldi. Tüm sorularımız detaylı ve teknik olarak açıklandı, sunum yapıldı, ofisi gezdik. Bu vizyonda bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederiz.

İlk kez bir internet servis sağlayıcı yönetim ofisinin kapısını halka açtı. Şeffaf olarak işleyişi görmek farklı bir deyimdi..   

• Evet Gayet hoş bir sunum ve muhabbet vardı Teşekkür ediyoruz bizi ağırladığınız için @TurkNetDestek

• Merhabalar, bizlerde sizleri aramızda görmekten çok mutlu olduk. Geldiğiniz için teşekkür ederiz
  • Antalya veya diğer iller için gigafiber altyapı şu an ne durumda bilgi verildi mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Malesef öyle bilgi vermek ve bekletmek hoş olmaz vatandaşlar için o yüzden bol bol destekleyip gigafiber istiyorum talep linki iletmeli istanbul,izmir,ankara'dan sonra tekirdağ,kocaeli ve son hafta içinde bursa açıldı önümüzdeki sene hedeflerinde yüksek gigafiberli yapmak var diğer illeride açabilirler diye düşünüyorum.

• Hızlar artacakmı ? giga fiber kapsamı hangi aşamada

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapımızın dışındaki bölgelerde şu an için maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet verebiliyoruz. Değişiklik olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • Toplantı nasıl geçti bilgi alabilir miyiz?

Toplantıya katılan arkadaşlar gayet güzel olduğundan bahsediyor ama ayrıntı vermiyor, neler konuşulduğu konusunda yayın yasağı mı var acaba?

Konu başlıkları nelerdi, toplantıya katılan arkadaşlar bilgiendirebilir mi?

@uzil @_A_N_I_L_ @SupervisorFatih @turknet34 @TurkNetDestek

• SupervisorFatih kullanıcısına yanıt

saydığınız illerde ne açıldı ?

• qbilay Q kullanıcısına yanıt
    Konular çok özel değildi. Turknet'in genel olarak piyasadaki diğer operatörlere göre durumunu. Neler yaptıklarını ve gelecekte neler yapabileceklerini anlattıkları ve bizim de genel sorunlar hakkında sorular sorduğumuz eğlenceli bir toplantı oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qbilay Q kullanıcısına yanıt

Forumlarda, sosyal medyalarda ön planda olan soruların hepsi neredeyse soruldu, diyebilirim. Çoğu içinde kafamıza yatan çözümler vardı. Firmanın vizyonunu takdir ettiğimden, yoksa inanın ben o buluşmaya da gitmezdim.

Zamanla her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Bu süreçte ben bir müşteri olmakla kalmıyor. Her gördüğüm sorunda biz çözüm sunuyorum. Bunu e-posta yolu ile iletiyorum. Bir eksik görüyorsam öneride bulunuyorum.

• @TurkNetDestek Bulunduğum Mahalleye gigafiber sözü varsa gelirim yoksa gelmem  fdgfdgdf

• Qinck1 Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor bu şekilde bir söz veremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.