Şimdi Ara

turknet den akıllara zarar kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ayın 24ü itibariyle TTNET e olan 4Mbps sınırsız (ayda 100 TL) mahkumluğum sona erecekti ve avantajlı bi tarife arıyordum. iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. çağrı merkezinden aradılar ve 8Mbps'e kadar ( 50 GB adil kullanım kotası ) + ev telefonuna her ay 3000 dk sabah akşam + digiturk şampiyon paketi ilk 4 ay 63 TL sonraki 20 ay 93 TL olacağını söylediler. her ay sadece internete 105 lira öderken 93 liraya telefon ve digiturk de kurtarmış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellmaster18

bu ayın 24ü itibariyle TTNET e olan 4Mbps sınırsız (ayda 100 TL) mahkumluğum sona erecekti ve avantajlı bi tarife arıyordum. iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. çağrı merkezinden aradılar ve 8Mbps'e kadar ( 50 GB adil kullanım kotası ) + ev telefonuna her ay 3000 dk sabah akşam + digiturk şampiyon paketi ilk 4 ay 63 TL sonraki 20 ay 93 TL olacağını söylediler. her ay sadece internete 105 lira öderken 93 liraya telefon ve digiturk de kurtarmış oldum.

gercekten iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellmaster18 H kullanıcısına yanıt
    turknet mi doping mi digitürkle genelde doping kampanya yapıyor da o yüzden sordum.Bu arada kampanya 8mbps e kadardır yani siz problem yaşayıp 1mbps hız alırsanızda teorik olarak problem yoktur en az 1mbps hız taahhüt edilir size bunu araştırın derim.
  • telefon parası gelmeye devam eder arkadaşlar aldanmayın turknet e
    akşam 7 sabah 7 zaten bedava tt de birde ekstradan turknete para vermiş olacaksınız tecrube ile sabittir.
    turknet =uzak dur
  • telefon aboneliğim ile ilgili taahhüt olup olmadığını sordular iptal olacağını söylediler tabi daha sözleşme imzalanmadı yarın geldiklerinde dediğinizi kontrol edicem.
  • sözleşme bu imzalamadan mailini istedim incelemek amaçlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellmaster18

sözleşme bu imzalamadan mailini istedim incelemek amaçlı

hayırlı olsun diyelim uygun almışsın bende böyle bir teklif arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi kampanyaya benziyor. TTnet'ten kurtulup alternatifleri desteklemek için böyle kampanyalar yapmaları gerek tabi.
  • bana kalırsa türknete hiç bulaşmayın. çünki altyapı türktelekom. yani 15-22 tl arasında tarifenize göre telekoma para ödersiniz.altyapı hizmet bedeli.ayrıca taahhütü olanlar uzak dursun. ben yandım.türknetin sayesinde ttnete cezasıyla beraber 450 tl ödemek zorunda kaldım. yani anlayacağınız çakma yerine orjinal tavsiye ederim.ayrıca ttnetin çok güzel kampanyaları da mevcut inceleyin.
  • Can, orijinalini kullanalım diye hep pahalısını kullanıyoruzya. Bu mantıkla sektöre rekabet girmiyor hiç.
    Benim kurumsal mağaza hattım Turk.net idi. TNAP'i düzgün kullanan tek sağlayıcı sanırım, diğerleri TNAP abonesi olsalar da trafik değişimini Turk Telekom üstünden yapıyor, çünkü trafiği kendi altyapısında tasiyabiliyor.
    Yaşadığım sorunlar da Turk Telekom çalışanlarının mağazanın farklı ADSL hatlarını karıştırıp bağlaması vs. cahillikler. :) Bundan kaçış yok, son kilometre bağlantısı hala TT'de. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır türknet kullanıyorum sadece 1 ay bir problem yaşadım düzeldi ve 23 aydır hiç sorun yok internetim neredeyse ay boyu açık oluyor eğer ben modemi kapatmaz ise nette kesilme olmuyor. 16mbs kullanıyorum aylık 59 lira
  • bugune kadar kullanıpta en çok memnun kaldığım servis sağlayıcı türknettir.bizler müşteriler olarak diğer firmalara da şans verme noktasında daha kararlı olursak rekabette olumlu yönde artacaktır..

bu arada türknet e bulaşmayın diyenler ve altyapı olarak tamamen ttnet in altyapısını kullanıyor deyip araştırmadan SALLAYANLARA şu linki okumalarını tavsiye ederim..bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.bilemeden sallamak da doğru bir yaklaşım değil.

http://kurumsal.turk.net/altyapimiz.html
  • Selam,
    benim de durumum benzer, superonline taahhutum bitti. Aylık 70 lira sadece internete vermek istemiyorum acıkcası. Bu kampanya kafama yattı, sizin yazdıklarınıza istinaden bilgi almak için turknet i aradım, digiturku arayın dediler. Digitürk ise mayıs itibariyle internetli kampanyamız kesinlikle yoktur diyor. Size teklif turknet tenmi yoksa digiturktenmi gelmişti ? Bu kampanyanın linki vs varsa paylaşabilir misiniz ? sonlandırıldımı hemen yoksa.
  • Ayda 3000 Dk dediği sanıtım Akşam 7 Sabah 7 Saatleri arasında geçerli,

Telefon Sabit üçreti bu fiyata dahilmidir ?

Liğ TV tüm maçları izleyebiliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Ayda 3000 Dk dediği sanıtım Akşam 7 Sabah 7 Saatleri arasında geçerli,

Telefon Sabit üçreti bu fiyata dahilmidir ?

Liğ TV tüm maçları izleyebiliyormusunuz ?

3000 dk akşam 7 sabah 7 miş ilk görüştüğüm kişi yanlış bilgi verdi sanıyorum. benim için pek problem olmadı açıkçası telefonu zaten formaliteden tutuyoruz evde arayan ulaşsın maksatlı. telefon sabit ücreti bu fiyata dahil. digiturk 5 büyükler paketi ile geldi tüm maçlar değil.
  • Peki hocam Digitürk maçlar haricinde Belgesel kanallarda mevcutmu ?
  • şu tekeli terk etmemeiz lazım hazır tahütt ile ilgili kararalar da çıktı btk dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Peki hocam Digitürk maçlar haricinde Belgesel kanallarda mevcutmu ?

hocam inanır mısın beni digitürk almaya ikna eden en büyük etken o oldu :D geçen sezon sonunda digitürkplay almıştım zaten internetten izlerim diyordum gelecek sezonu belgesel kanalları da dahil deyince aldım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

bugune kadar kullanıpta en çok memnun kaldığım servis sağlayıcı türknettir.bizler müşteriler olarak diğer firmalara da şans verme noktasında daha kararlı olursak rekabette olumlu yönde artacaktır..

bu arada türknet e bulaşmayın diyenler ve altyapı olarak tamamen ttnet in altyapısını kullanıyor deyip araştırmadan SALLAYANLARA şu linki okumalarını tavsiye ederim..bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.bilemeden sallamak da doğru bir yaklaşım değil.

Hocam türknet'ten çok şikayetçi var. Siz ne zaman ne kadar kullanmıştınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_33776676/f_//tm.htm#78119957 mesajıma gider.

Cayma hakkım varken cayayım. Sonra memnun kalmazsam çıkma sorunu yaşamayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

bugune kadar kullanıpta en çok memnun kaldığım servis sağlayıcı türknettir.bizler müşteriler olarak diğer firmalara da şans verme noktasında daha kararlı olursak rekabette olumlu yönde artacaktır..

Hocam türknet'ten çok şikayetçi var. Siz ne zaman ne kadar kullanmıştınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_33776676/f_//tm.htm#78119957 mesajıma gider.

Cayma hakkım varken cayayım. Sonra memnun kalmazsam çıkma sorunu yaşamayalım.

2010 nisan dan ayından 2012 ağustosa kadar kullanmıştım yanılmıyorsam 2 yıldan biraz fazla..gayet memnundum..kesinlikle sorun yaşamadım..hatta önümüzdeki ay itibartiyle turkcell vınn taahhütüm bitiyor inanın dün başvurdum tekrar turknet yalın adsl ye..ttnet olmasında hangisi olursa olsun benim için farketmez..ama ttnet abonesinin fazla olmasının nedeni her ilçede ve kasabada ttnet bayilerinin olması..bazı müşteriler tabelasını görmedikleri adlarını duymadıkları yüz yüze konuşmadıkları satıcıdan telefonla internetle hizmet alma noktasında biraz teredtüt yaşıyorlar..

iyiki de internet var,iyikide rekabet edecek farklı servis sağlayıcıları var..tekele kalırsak işimiz yaş...

söylediklerimi yanlış anlamayın ama o başlıkta hiç turknet kullanmadan SALLAYANLARDA olmuşş..daha açıkcası BİLEN DE SALLAMIŞ BİLMEYENDE..

bu tıpkı;benim size hayatımda hiç gitmediğim,bilmediğim bir yeri karalamak,yermek gibi bir durum olur..

bu arada yazınızı okudum başınıza gelenlerden dolayı üzüldüm açıkcası ama sakın yanlış anlamayın şöyle de bir durum var..

benim kesinlikle turknet firmasıyla yakından uzaktan bir ilgim alakam yok..sadece vaktiyle onlardan hizmet aldım..

ilk hizmet alırken de dün yaptığım başvuruda da telefonla arayıp internetten tercih ettiğim 8 mbit hızında sınırsız 50 gb adk lı (50 gb sonrası 3 mbit) pakete başvurdum ilk hizmet aldığımda bana sözleşme yolladılar bende imzalayıp yolladım..sonra sorunsuzca hizmet aldık bıraktık..sonra hem tlf hem intenete para ödemeyelim mobil modem alalım dedik tlf ve interneti kapattık..şimdi vıın taahhütü bittiği için ben yine kullanıpta müşteri hzimetleri olsun,hız konusu olsun,bağlantı kopma sorunları olsun çok memnun kaldığım aynı firmadan hizmet almak için başvurdum..

alınan her hizmette aksamalar,gecikmeler olabilir..kusursuz bir firma yok zaten günümüzde..bugün şikayet var com a baktığınızda hakkında şikayet olmayan bir firma yok neredeyse..bunlar doğal şeyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.