Şimdi Ara

TURKNET Bayrampaşa İSMET PAŞA MAHALLESİ Gigafiber Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, kolay gelsin. Ekli haritada görünen renkli bölgeleri açıklamak isterim:

Siyah Bölge: İsmet Paşa Mahallesi/Bayrampaşa

Kırmızı Bölge: Türknet fiber hizmetinin bulunduğu bölge

Sarı Bölge: Türknet fiber hizmetinin olmadığı bölge

Evim, sarı alandaki kırmızı alana bitişik olan İsmet Paşa Caddesi istikametindedir. Ancak evden çıktığımda yolun karşısında bulunan fiber hizmeti, benim bulunduğum tarafta bulunmamaktadır. Aramızda sadece 3 metrelik bir mesafe bulunmaktadır. Binamda şu anda sizin yerleştirdiğiniz siyah kablolar bulunmakta ve 2 senedir dolapların takılmasını bekliyoruz. Bu konudaki dolapların takılmama nedenini açıklarsanız sevinirim. Aksi takdirde, başka internet sağlayıcılara yönelmek zorunda kalacağım.

Bu kablolar binamda bulunuyor..

• dolap dediğin bir şey değil ki. geçen ben kutunun fotoğrafını paylaşmıştım hangi konuda hatırlamıyorum. önemli olan hizmet var mı, var ise zaten o kablo aktif edilebilir durumda demektir. abonelik başvurusunda bulunmayı dene.

• Dolap dediğiniz ankastre kutusu sanırım. O kablonun ucuna ankastre kutusu takılıyor ve abone kablolarını o kutuya takıyorlar.

• Reis iyi forumlar; ben o kırmızı alan içerisinde bulunan kiptaş konutlarında oturuyorum konu başlığına gigafiber yazmışsın ama saygı değer yetkililer o bölgeye gigafiber getirmediler sadece türk telekom altyapısı ile 100 mgbit fiber (dayatıyorlar) sunuyorlar. Bilgi veriyim dedim. Saygılar,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.