Şimdi Ara

🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
13
Favori
21.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum bende 499’dan ödemiştim benim ki ekimde bitiyor. Uzatmak için görüştüm fakat kampanya bitmediği için uzatamadım aynı fiyattan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: fb_hunter1907

Dostum bende 499’dan ödemiştim benim ki ekimde bitiyor. Uzatmak için görüştüm fakat kampanya bitmediği için uzatamadım aynı fiyattan.
    Ödenen süre bitmeden kesinlikle yenilemeye izin vermiyorlar.. maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Benim de geçen seneki peşin ödeme sürem bitmedi ama program üzerinden arama kısmına peşin ödeme kampanyası yazınca açılan sayfadan yapılabiliyor. Kalan 1 ayın ücretini düşüp 11 ay daha 699 TL'den uzatabiliyor.
    Ben yapmadım gerçi Vodafone ev internetine geçmeyi düşünüyorum fiyatı daha avantajlı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue840 -- 30 Haziran 2026; 21:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue840

Benim de geçen seneki peşin ödeme sürem bitmedi ama program üzerinden arama kısmına peşin ödeme kampanyası yazınca açılan sayfadan yapılabiliyor. Kalan 1 ayın ücretini düşüp 11 ay daha 699 TL'den uzatabiliyor.
    Ben yapmadım gerçi Vodafone ev internetine geçmeyi düşünüyorum fiyatı daha avantajlı gibi
    Ben araştırdım, göremedim..MH de yapamazsınız dediği için fazla kurcalamadim. Şimdi kontrol ederim, teşekkürler
    Uygulama da yazdım ama sonuç bulunamadı yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 30 Haziran 2026; 21:18:59 >
  • blue840 kullanıcısına yanıt

Arama kısmına tıklayınca zaten hemen altta peşin ödeme Kampanyası yazısı var. Ona tıklayınca peşin ödeme sayfası açılıyor. 14.08.2026 da bitecek peşin ödeme için bu aydan 11 ay peşin ödeme alıyor. O yüzden kararsız kaldım.

🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı’ndan 31.07.2026 tarihine kadar faydalanabilirsin.

Evet.

Abonelik iptali gerçekleştirdikten sonra kullanmadığın ayların ücretini kesinti olmadan geri alabilirsin

Orijinalden alıntı: asarcik

Arama kısmına tıklayınca zaten hemen altta peşin ödeme Kampanyası yazısı var. Ona tıklayınca peşin ödeme sayfası açılıyor. 14.08.2026 da bitecek peşin ödeme için bu aydan 11 ay peşin ödeme alıyor. O yüzden kararsız kaldım.

Ben bunu yaptım ama ödeme kısmında hata veriyor. Peşin ödeme süresi dolmadan ödeme almıyor

• Süre dolmadan uzatılabiliyor mu?

• 13 ağustosta 1 yıllık süremiz bitiyor uygulamadan arama kısmına peşin ödeme vs... herhangi bir şey yazınca çıkmıyor yani ağustostan önce uzatma ihtimalimiz yok sanırım o arama kısmında çıkanların muhtemelen 30 günden daha az süresi var ana sayfadaki banner da yine tepkisiz bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı’ndan 10.08.2026 tarihine kadar faydalanabilirsin.

aga pazarlama konusunda tonla okuma yapmış biri olarak baktığım için mi bilmiyorum ama çok pis kokuyor bu durumlar bana.. ben de peşin ödedim 12 ay orası ayrı..

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • DallasPage kullanıcısına yanıt
    Vurgun gibi bir olsalık mı geliyor akla

buram buram... ve ben içerdeyken olur böyle şeyler hep haha

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • playst P kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla ödersen geri alırsın kimse vurgun yapamaz

12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı’ndan 30.09.2026 tarihine kadar faydalanabilirsin.

Balon gibi şişiyoruz, Hepi Zamdey. 🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası 

🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.