Şimdi Ara

🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
13
Favori
20.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın böyle rezil firmayı. 499 dan müşteri topla sen sonra % 50 zam yap!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bari okkalı zam yapıyorsunuz TT altyapısındaki Fiberleri 200 Mbite felan yükseltin.Bütün ISSler 100 mbit üstü hızlar veriyor.Siz en üst 100 mbite sabitlediniz.Turknet artık iyice bunaltmaya başladı.Kullanıcı verilerini de çaldırdınız unutmadık.

ucuz etin yahnisi hesabı güvenmemek lazım anlaşılan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bonus posunda sektör elektronik geçiyor bilginiz olsun.
    🟠Türknet 1️2️Aylık Senelik Ödeme Kampanyası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 Ağustosta başka ISP'den geçiş için başvurumu tamamladım. Çarşamba gününe kadar ses çıkmayınca desteğe yazdım aynı gün aradılar sesli onay için. Şimdi de karşı ISP'den geçiş istemişler. Niçin bu kadar uzuyor anlamıyorum. Yetiştiremezlerse her şeyi iptal edip bu ISP'ye bir kuruş ödemeyeceğim.

Bende bugün başvurdum ve tahmini 13 Ağustos diyor. Online işlemler kısmına baktım ama göremedim. Geçiş olmadan yıllık ödeme yapamıyor muyuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gıbırnet kullanırken 3 ağustosta turknete başvurdum şansıma aynı gün bütün binada İnternet kesildi, 6 ağustosta geçiş gerçekleşti ama İnternet günlerdir dediklerine göre Türk telekom altyapı çalışmasından kesik. Hem günlerdir İnternetim yok hem de geçiş olduğu halde internet aktif olmadığı için kampanyayı kaçıracağım. Saçma sapan işler. Türk telekoma lanet olsun altyapı çalışmanız batsın 4 5 gündür İnternet yok Allah bilir kaç hafta sürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 8 Ağustos 2025; 19:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende aktivasyon tamamlandı demedi ancak şuan aşağıda yazdığı gibi ayarladımı tamamladım ve aktif olarak kullanıyorum. İnternet sitesinde ya da mobil uygulamada yıllık ödemeyi göremedim :(

4

Bağlantı İşlemlerinize Başladık

Modem kurulumunuzun gerçekleştiğini ve internete erişim sağladığınızı görüntüledik. Faturalamanız, internetinizi kullanmaya başladıktan sonra gerçekleşecektir. 

• Birde arkadaşlar Vodafone üzerinden geçiş yaptım. Modemi gönderme diyorlar. Vodafone henüz istemedi zaten. Lakin Türk.net internet sitesinde aldığım hizmetlerde modem kısmına tıklayınca adına tahsis modem yok diyor. Bendeki modemde Vodafone sıcak damgası var :) Türknet kapatırsak yarın bir gün kime göndereceğiz?

Dediğiniz aşamalar gerçekleşti ama aktivasyon tamamlandı aşaması gerçekleşmedi. Zaten yol çalışmasından dolayı altyapı gitmiş en az 2 3 hafta İnternet yok. Gelince artık vodafonea falan bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.