Şimdi Ara

Türkmenistan internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben türkmenistanda çalışıyorum 6 aydır burdayım iphone5 kullanıyorum ve burda ciddi bir imternet sorunu var şöyle ki facebook instagram tweeter yasaklı olmak üzere en sonunda apple storedan uygulama indirmeyide yasakladılar hiç bir yerde wifi yok 3g kullanılıyor sadece ve çok iyi değil tabiki sonuç olarak bu yasakları aşmam için yapabileceğim bir şey varmı ?? Yapmış olduğum araştırmalar doğrultusunda hiç bir sonuca ulaşamadım bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VPN denediniz mi?

• Evet denedim olmadı

3g nin dns ayarı varmı ? Ben kurcaladım ama bulamadım bişey

• alla alla..neden yasaklamışlar ki?

Eski bir Sovyet ülkesi sonuçta neden böyle kısıtlamalara gidildi acaba
  • jailbreak yapıp 3g için dns girebilirsin guzinodns ile . yada appstoredan indirebilirsen eğer tunnelbear adlı vpn proğramını kullanabilirsin.
  • Aynı yerde çalışıyor olabiliriz

Burdaki yasaklara neden yasaklanmış denmiyor. Halk öylece katlanıyor sorunda yaratmıyorlar zaten. Android i olan VPN i kurup geçiyor. Zaten internetle pek haşır neşir değiller varsa yoksa TV telefonla konuşmak içmek :) Ayrıca devlet buraki Whatsapp Lİne gibi uygulamalardaki herşeyi kontrol edip sniff ediyor bu yüzdende yavaş bir internet var.

Ben iphone 5S kullanıyorum dolayısı ile ALTIN ASIR daki 4G yi kullanamıyorum İphone 6 var ise LTE canavar sorun yok.
    Facebook twitter instagram icin 3 aylık ACEVPN i 15 $ dolar gibi cuzi bir miktarla aldım. MTS veya ALTIN ASIR hattım ile heryerde sosyal medya youtube vs hepsini açabiliyorum hızda gayet güzel. Deneme amaçlı 5 $ a da 1 aylık da alabilirsin.

Neden ACEVPN --> Satın aldığmız yer ile kontak kurduk vpn i türkmenistana göre konfigüre ettiğini söyledi her VPN bağlanmıyor.

Android teki Psiphone gibi ücretsiz bir uygulamamız yok malesef. Psiphone Wifi ile bağlandığında da bağlanıyor ama ACEVPN bağlanmıyor. Napalım idare edeceğiz artık.

Ayrıca Kopetdag restourantı biliyorsan 1 Saat Wifi ücreti 5 MANAT ve hız gayet güzel

Jailbreak vs. uğraşmana gerek yok 50 Manat kontor ile ben 15 gün facebook twitter rahatlıkla dolaşıyorum Zaten Türkmenistan da uğraşılmaz internet yok telefonu patlatırız mazallah :)

@samiqs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmuzip -- 30 Temmuz 2015; 16:02:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    3 ay önce açıldı
    Türk telekom wifi nedir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.