arkadaşlar bu hafta fener trabzon- fener maçı var acaba bu hafta bu maçı verirlermi geçen hafta galatasaray maçının verdimi ki haberi olan varmı herkese selam lar öpüyorum byyyyyyyyyyyyy.....
arkadasım.turkmen tv mac vermiyor.
veriyor diyorlardı o galiba türmeneli tv ydi fark varmı aralarında vestelmanisa maçını vermiş forumdaki arkadaşlar öğle demişti ben buna dayanarak sordum
turkmen tv ile turkmeneli tv aynı
hı verir verir bekle adamlar kazayla bi maç verdi olay oldu ondan sonra değil maç spor programı bile vermediler boşuna beklersin
Dostum bu tarz topicler açmayın artık. Türkmen TV maç vermiş olabilir o da 15-20 dk ve bu bir kere oldu. Bir daha olacak diye bir kanun yok. OLmayacak diye bir kanun da yok, ancak şampiyonluğa 3 hafta kala böyle bir maç vereceğini hiç sanmam
quote:
Orjinalden alıntı: emrah23905
hı verir verir bekle adamlar kazayla bi maç verdi olay oldu ondan sonra değil maç spor programı bile vermediler boşuna beklersin
harbiden yaa mac programı bile vermez oldular dt adamlarin gözünü cok pis kortkuttu
Sen birde Türksattaki Mng Feed kanalına bak.
Geçen FB-GS maçının ilk yarısını verdi.
geçen kart paylaşımı ile izledik bakalım bu hafta ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: GºRillaz
geçen kart paylaşımı ile izledik bakalım bu hafta ne olacak
bende serverlar kapalıydı izleyemedim, insan bi haber eder hocam ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme