Şimdi Ara

Turklerin private server'ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım gösterdi bu olayı bana yakında faliyete geçmesi bekleniyomuş. Arkadaşım adamlarla konuşup gm lik dahi almış. Siz dh üyeleriylede konuşym görüşlerinizi alıyım dedim sizce böyle bişeyi yapıp ayakta tutmayı becerebilirler mi ? Duyan , bilen , gören yada inanan varmı _?

Buda forum adresleri :http://www.ipekyoluonline.net

Benim görüşüm yalan.Forum üye sayısı bile komik

Siz ne diyosunuz bu olaya

• haha bizim 5k pls ci agacı bebeler geçsin buraya biz isro da rahat oynayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

haha bizim 5k pls ci agacı bebeler geçsin buraya biz isro da rahat oynayalım

aynen katılıyorum geçici oyuncular buraya geçsin biz de rahat rahat isro ya devam edelim.server sakinleşsin biraz daha en azından değil mi
    ama yinede pek tutacağını sanmıyorum ben.

• Bi defa forum olmasından belli nası bişey olduğu.
  • Bırakalım bunları eğer tüm sronun databaseleri alınmışsa private servera giriyor ve private server konusu açmak yasaktı.İnsanların emeği sömürüldüğünden dolayı.
  • quote:

quote:

arkadaşlar sizce en güzel sro (isro dışında) hangisi indirmesi oynaması kolay olan isro dan bıktık oraya geçicezde

Emin ol o 5 k plzcilerden biride sensin,türk private serverı adlı konuda yazdığın cevaba bak,bide açtığın konuyu oku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 15 Ağustos 2008; 19:39:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: z350

quote:

quote:

arkadaşlar sizce en güzel sro (isro dışında) hangisi indirmesi oynaması kolay olan isro dan bıktık oraya geçicezde

Emin ol o 5 k plzcilerden biride sensin,türk private serverı adlı konuda yazdığın cevaba bak,bide açtığın konuyu oku..

sana hesap vermek zorunda değilim koçum bi sorunun varsa yüzyüze görüşelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakin...
  • @twizle
    kafanı takma yapıolar ztn arasıra..yapsınlar yapsınlar..

@emreerdem
    forum kimin ne oldugunu herkes bilior yüzyüze görüşelim demişsin emin ol şehiriçi hatlara almazlar seni..

@z350
    sende takma kafanı burda sinerji oluşturuoruz
  • Yok hocam alayı kolpa olabilir mi böyle bir şey?
    Bunu kınayıt sanan kafe bebeleri yapmıştır

quote:

quote:

quote:

yourock.gif güzel tespit

• @__LP__
    Kafamı takdığımdan değil sadece sevdiğim bi arkadaşım kendisini kaptırmışda ona ben söyledim yeterli olmadı dedim başkalarınında görüşlerini alalım gör. Konunun asıl açılma sebebi budur.

+ Ben Turk dolu bi servera para verseler girip oynamam.Isro'daki Turkler'in bile çok azıyla bağlantım var.

Bazen plv yaparken yardım edelim Turk'dur sevinsin dioruz hemen biipmeye çalışıyolar

Edit : Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrappy -- 15 Ağustos 2008; 21:57:11 >
  • quote:

EDit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 16 Ağustos 2008; 23:39:42 >
  • quote:

quote:

Dayılık taslama olm,bilip bilmeden fake diyip durmayın,diyosanda konu açıp private server arayışına girme,demkki seninde ihtiyacın var böyle birşeye o yüzden her yerden duyduğun laflara inanıpta laf etme burda,inanmıyosan inanmıyorum deyip geçersin uzatıpda kendini reklam etmene gerek yok..! Ve Bazı kişiler bir işi beceriosa,eğer sen bunu beceremiosan saygı duy..!

haha bu kafe bebelerinemi saygı duyucam ben ksro dayım
    bunlara ben evdeki 2 kuşuma saygı duyduğum kadar duymam be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.