Şimdi Ara

TÜRKLERİN KIRO OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Türk'üm ama ülkedeki dinci ve milliyetçi tayfanın kıro Olması ülkenin neden geri kaldığını gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum. Bugün yaya geçişinin önceliği olduğu yerden geçerken kenardan gelen araba basabildiği kadar uzun kornaya bastı, sonra adam camı açıp etrafına baksana kızım takmışsın kulaklığı öleceksin gibi bir şey dedi hepsini duyamadım. Yerdeki çizgilerin ne anlama geldiğini, ehliyet almış bu vatandaşa anlatırdım ama yorgundum. Kaale almamayı seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 30 Eylül 2016; 21:15:48 >
  • Bahsettiğin kelimenin ne anlama geldiğini bildiğini sanmıyorum birde ciddi bir genelleme yapmışsın.Kendini geliştir biraz lütfen, senin iyiliğin için diyorum bunu :)
  • Amerikada, İngiltere'de her yerde "kıro" kesim var. Geri kalmışlığın bununla alakası yok bence. Eğitim sisteminde yapılan hataların büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.
  • magi34 kullanıcısına yanıt
    Bazı türkler

• Bu şekilde söylersen katılamam ama Türkiye'de çok fazla kıro var dersen katılırım. Milliyetçi ya da ırkları umursayan birisi değilim ama bu tarz bir genelleme yapmak doğru değil, senin söylemek istediğini bu şekilde ifade etmek daha doğru.
  • Türkler salt millîyetçi ve dincilerden ibâret değil. Böyle genelleme yapmak doğru değil. Ayrıca kıroluğu milletlerde aramak yerine zihniyetlerde aramak daha uygun olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ateist misin?

• Millyetçiyim faşistlikte vardır biraz bende ama kıro değilimdir.. Bazı bölgelerde özellikle dediğin çok fazla ama gerçekten güzel insanların olduğu yerler var..

Bayramda izmite gittim yolda şekerim düştü gözlerim kapanmaya başladı bir büfeye daldım abi bir kola ver şekerim düştü dedim adamın eli ayağı benden fazla dolandı eline aldı üç beş şişe kutu bu olur mu şu iyimi birisini düşürdü hatta..En son abi şu büyük kutu kolayı ver dedim hemen orda çektim adres sordun tebessüm ile anlattı.. Burada esnafa birşey de dayak yemediğin kalıyor..
  • Bütün genellemeler yanlıştır bu dahil.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Hayır müslümanım

• sen otur anladığın işi yap, profesyonel olarak oyun oynamaya devam et koçum boşver politik yapma, bir sen eksik kal bişey olmaz
  • Yaya kaldırımondan geçen kız gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

Hayır müslümanım

Dinci ve milliyetçi tayfa için demişsin ondan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Yaya kaldırımondan geçen kız gelmiş

NEDEN HOCAM?

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Yaya kaldırımondan geçen kız gelmiş

NEDEN HOCAM?

Ne bilem gelmiş işte

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Dinciyle dindar farklı şeylerdir hocam

• Ne saçma bi konu yanımda olsan tesbih taşlarını yuttururdum

• ülkücüler mi,hani bıyık bırakıp sivri burun ayakkabı giyiyolar :D
  • Cehalet ve eğitim. İşte tüm mesele bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.