Şimdi Ara

Türklerin fiziksel özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortalama 1.67 boy
    Orta sakallı
    Buğday tenli
    Vücut kılları oldukça seyrektir köselik yaygındır
    Küçük ağızlı alt çeneleri narindir
    Çoğunlukla gözleri açık kahverengidir
    Diş anormallikleri fazladır
    Saçları düz seyrektir

Tabi hepsi bir vücutta olacak diye kaide yok zaten çoğumuz Türklüğün fiziksel özelliklerini kaybettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa penis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

Kısa penis.
    Önemli olan işlevi

• Ben kısa olduğunu düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Ben kısa olduğunu düşünmüyorum
    Türklerin boyu kısaydı eski kaynaklarda da var bu tabi hepsi kısa değildi ama ortalama olarak kısa

Ama kas yapıları gelişmiş

• Ortalama 1.67 boy? boyum 1.77 dışarı çıktığımda gördüğüm 100 kişiden neredeyse hepsi benden uzun.
  • Türklerin fiziksel özellikleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Ortalama 1.67 boy? boyum 1.77 dışarı çıktığımda gördüğüm 100 kişiden neredeyse hepsi benden uzun.
    Olum zaten kalmadı diyorum Türklerin asıl fiziksel özellikleri Osmanlı dan sonra kaybettik karıştı hep ben asıl orijinal Türklerin özelliklerinden bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: A L F O N S O

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeşim kalmadı artık yazdım orda okumadın mı yok artık orijinal türk fiziksel özellikleri çok nadir Türkiye de bu karıştı diyorum Osmanlı'dan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

Şırnaklı misin ?

• Ben o boydan bahsetmemiştim he benim boyum 1.68 zaten demekki hasım zaten soy ağacına baktığımızdada gökten türkiyeye düşmüşüz gibi neyse benim bahsettiğim boy diğeriydi ve kas kütlemde doğuştan bi farklı genetik olarak çok şanslıyım foto bırakıyım şuraya ben diğer boydan kastettim bak hatta fotoda bile uykudaki hali o bazıları gibi genetik çöplük değilim tanrıya şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 13 Ağustos 2018; 13:35:48 >
  • quote:

Ben o boydan bahsetmemiştim he benim boyum 1.68 zaten demekki hasım zaten soy ağacına baktığımızdada gökten türkiyeye düşmüşüz gibi neyse benim bahsettiğim boy diğeriydi ve kas kütlemde doğuştan bi farklı genetik olarak çok şanslıyım foto bırakıyım şuraya ben diğer boydan kastettim bak hatta fotoda bile uykudaki hali o bazıları gibi genetik çöplük değilim tanrıya şükür
    Boyun 1.68 diye has olmuyon

Şuan Türkiye de birinin has ve has orijinal Türk olma ihtimali yok denecek kadar az

• quote:

Ben o boydan bahsetmemiştim he benim boyum 1.68 zaten demekki hasım zaten soy ağacına baktığımızdada gökten türkiyeye düşmüşüz gibi neyse benim bahsettiğim boy diğeriydi ve kas kütlemde doğuştan bi farklı genetik olarak çok şanslıyım foto bırakıyım şuraya ben diğer boydan kastettim bak hatta fotoda bile uykudaki hali o bazıları gibi genetik çöplük değilim tanrıya şükür
    1.68 boyla nasıl genetik çöplük olmuyorsun :D
  • Boyumun kısa olmasının özel bi sebebi var çünkü :) bende has türk olmayabilirim

• Osmanlı'dan sonra değişmedi, Kavimler Göçüyle birlikte dünyadaki göçten etkilenen tüm ırklar kaynaştı. Millete yanlış bilgi vermeyelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeongi

Osmanlı'dan sonra değişmedi, Kavimler Göçüyle birlikte dünyadaki göçten etkilenen tüm ırklar kaynaştı. Millete yanlış bilgi vermeyelim.
    Olabilir ..

Ben şöyle düşündüm Osmanlı döneminde bir sürü Kürt Arap Ermeni gibi etnik gruplar bile birlikte baya bir süre yaşadığımız için ve o etnik gruplar ile de hoşgörü vardı zaten birbirlerine kız alıp vererek karışmış olabilir hatta öyle olmuştur

• Benim boy 170. biraz esmer ve hafifde çekik gözlüyüm. O zaman ben ne oluyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forest1224

Benim boy 170. biraz esmer ve hafifde çekik gözlüyüm. O zaman ben ne oluyorum?
    Çok karıştı coook

Yakınsın Türklere ama xd

• Boyum 1.75 ve çenem.narin değil.Geriye kalan bütün özellikler tam olarak bende mevcut.Ayrıca ailem yüzyıllardır günümüzde Bulgaristan olan bölgede yaşamış.Çevre halklar hristiyan olduğu için diğer halklarla evlilik hiç olmamış.Son 600 yılda başka milletle kız alıp verme olmamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.