Şimdi Ara

Türkler çekik gözlüymüş peki biz niye değiliz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dili dilimden,dini dinimden olanlar aynı millettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadoluda yasayan halklarla karisarak bu gunku gorunume geldik. Yani bir akdenizli gibi olduk. Turkten çok bir italyan ispanyol ,yunan veya ermenilere daha çok benzeriz. çorumdan veya kayseriden yillar once goç etmis bir ermeni ile bu gunku kayserili turku yan yana koyun aynidir. Ben Fransada rastladim. Inebolulu,trabzonlu Tr deki her hangi yerinden goç etmisler. ayni biz gibiler. Zaten bu fazla killi olayida anadoluda yasayan irklardan geçme. Hiç bir turk irkinda bu kadar kil ve tüy olmaz. bakin erzincan,tunceli,erzurum,kars butun dogu anadolu insani asiri killidir. Iste neden asyali turklere benzememizin nedeni. Zaten yapilan arastirmalardada Turkiyedeki insanlarda orta asyadan gelen turk kani % 10 u geçmez. Simdi çogu arkadas kizacak ama isin geneli budur.
  • ben sülüman'ın torunuyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz3rs

    Dili dilimden,dini dinimden olanlar aynı millettir.

    Ne yani, adam ateist ama Türk ise sırf sen "dini dinimden" dediğin için adam Türklüğünden mi çıkacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 31 Aralık 2014; 13:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    anadoluda yasayan halklarla karisarak bu gunku gorunume geldik. Yani bir akdenizli gibi olduk. Turkten çok bir italyan ispanyol ,yunan veya ermenilere daha çok benzeriz. çorumdan veya kayseriden yillar once goç etmis bir ermeni ile bu gunku kayserili turku yan yana koyun aynidir. Ben Fransada rastladim. Inebolulu,trabzonlu Tr deki her hangi yerinden goç etmisler. ayni biz gibiler. Zaten bu fazla killi olayida anadoluda yasayan irklardan geçme. Hiç bir turk irkinda bu kadar kil ve tüy olmaz. bakin erzincan,tunceli,erzurum,kars butun dogu anadolu insani asiri killidir. Iste neden asyali turklere benzememizin nedeni. Zaten yapilan arastirmalardada Turkiyedeki insanlarda orta asyadan gelen turk kani % 10 u geçmez. Simdi çogu arkadas kizacak ama isin geneli budur.

    Cekinik baskın genleride koymayı akıl edebilseniz keşke.sayıca azınlık olan bir toplum asla ve asla baskın kültür olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu senede yil bitmeden acilmis biz biye cekik gozlu degiliz konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ten rengi ve göz yapisi genlerden cok iklimle alakalidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

    Uydurmayın la bir kaç bin yılda evrim olmaz.
    Tamamen ırklar arası gen alışverişi.

    Sarışınlık ve renkli gözlülüğün 25-30 bin yıllık bir geçmişi var.
  • 2 sene sonraki edit: ülkenin çoğunluğu arap kırması o yüzden
  • 1000 yıldan fazla değişik bir iklime geçiş ve farklı kimliklerle evlilikten dolayı adaptasyon geçirmiş olabilirler.

    artı bilimsel olarakhttp://www.notral.com/2013/07/turkiye-ve-dunyann-genetik-yaps.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 26 Mayıs 2016; 0:26:42 >
  • Hiç Bi Osmanlı padişahının portresinde çekik göz rastlayamadım. En azından Osmanlı soyundan geldiğimiz belli ve yeterli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick- mesaj uyumu :)
    Kardeş en oğlancı padişahları atan olarak kabul edip gurur mu duyuyorsun? Veya ben Allah'ın yeryüzündeki gölgesiyim diyen egoist sapıkları? Eski Mısır İmp. neyse firavunlar neyse bizim padişahlarda malesef öyleymiş kendileri için Allah'ın sıfatlarını bile çok cürretkar şekilde kullanmaktan rahatsızlık duymamışlar. Siz bu oğlancıları yad ederek ne kazanıyorsunuz? Keşke Osmanlıyla beraber yok olsaydınız @denkesiz
  • Türkler azimlidir; tuttuğunu koparır. Peki biz niye degiliz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meleziz,karışmışız en basit açıklaması bu.Anadolu'daki halkların ortak bir karışımıyız.Elbette Orta Asya'yla genetik bağımız var ancak bu büyük oranda azalmış durumda.İstisnai durumlar var tabii ki,saflığını koruyabilenler de mevcut ama genelimiz karışmış durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence coğrafyadan kaynaklı. Afrikada beyaz bulmak zorken iskandinav ulkerinde siyah bulamazsin. Ayni şekilde dogu asya'da cin, japonya, kore, vietnam cart curt insanlari paso cekik gozlu. Kesin coğrafyadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyumuz Türk ancak anadoluya dogru goc olunca kırılmalar yasaniyor tabii onun yaninda cografya farki da var. Bende hafif cekiklik var mesela. Turkuz suan cok az irk tam sağlığıyla duruyor arkadaşlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son Homo Erectus

    Türk'ler beyaz ırktan olduğu dolayısıyla çekik değil aksine badem gözlüdürler.Karma bir toplum olayına sıcak bakmıyorum sonuçta hala kanımdaki macera ve savaş isteklerini sadece ben hissetmiyorum.Neyse karma toplum değiliz orası kesin fakat safkan mıyız?Tabiki de değiliz.Rum,Fars,Arap kanları var fakat bazılarımızın ataları öyle bir karışmış ki artık ne yapmışlar ben de bilmiyorum!?6 tane ayrı toplumdan alıp alıp mı çiftleşmiş adamlar acaba?Kim bilir neyse sonuç olarak türkler badem gözlüdürler fakat Türk toplumuna özenen ve aramıza katılan Moğollar'da çekik gözlü görmek mümkündür.Tengri Törk'ü Korusun.

    Kanında macera ve savaş varmış :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 174 boyunda çekik gözlü beyaz tenli ve kılsızım
  • CrystaliZ kullanıcısına yanıt
    Ooo kemalist kardeş gelmiş. Osmanlı cihad ve gazayı el almıştır. Osmanlı padişahları dinlerine çok düşkündüler. Ve şeyhülislama danışmadan hareket bile etmemişlerdir. Osmanlı padişahları hakkında sağda solda duyduğun laflarla buraya gelme önce bi araştır sonra eleştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuyuh

    Kardes biz gercek turk degiliz sadece.kendimizi turk kabul etmis karma bir toplumuz bence

    yanılıyosun birader , çeşit çeşit Türk boyları vardır Anadoludaki Türkler Oğuz türkleridir ve oğuz türklerinin hepsi çekik gözlü değildir çekik gözlülük biraz coğrafyadan kaynaklanan biraz da genden kaynaklanan durumdur ve anadoluya yerleşen türklerde de kısmen devam etmektedir mesela benim öz abim çekik gözlüdür ama ben düz gözlüyümdür,akrabalarımdan bazıları çekik gözlüdür bazıları düz gözlüdür,farklı farklı Türk boyları vardır anadoludaki türklerin çoğu Oğuz Türküdür Orta asyada kalan oğuz türklerini merak ediyosan orta asyanın türkmenistan ülkesindeki türklere bir bak orta asyadaki türkmenistandaki türklerle anadoludaki türkler birbirlerine daha çok benzerler,anadolunun diğer halklarıyla karışan türkler de hiç az değildir onu kabul ediyorum ama anadolu türklerinin çoğunluğu safkanlığını koruyabilmişlerdir özellikle avşar türkleri egedeki türkler ve karadenizdeki Çepni türkelrinin çoğunluğu safkanlıklarını korumuşlardır ben düz gözlüyüm ama safkan türküm.melez değilim,bir de anadoludaki diğer halklar safkanlığını korumuş da Türklere gelince tek karışan onlar mı kürtler saf kürt lazlar saf laz çerkezler saf çerkez oluyo da bi türkler mi karıştı diğer halklara ? kürtleri lazları çerkezleri falan tiplerine ve şivelerinebakınca hemen anlıyosun ne olduklarını bi türkelr mi karışıp gitmiş? ya tamam anadolunun diğer halklarına karışıp safkanlığını yitiren melezleşen türkler de az değil hem de hiç az değil bunu kabul ediyorum ama safkanlığını ve özünü devam ettiren türkler bu ülkede daha çoğunluktadır,özellikle egedeki yörükler iç anadoludaki avşarlar karadenizdeki çepniler hepsinin tiplerine ve şivelerine bakın birbirlerine benziyolar..bu boylardan az uz karışanlar olmuştur ama onun dışında birbirlerine benzeyenler çok.AYRICA BELİRTMELİYİM Kİ OĞUZLAR TÜRKLERİN EN KALABALIK NÜFUSLU BOYU OLDUKLARI İÇİN DİĞER IRKLARA KARIŞAN OĞUZLARIN DA SAYISININ çok olması DOĞALDIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 31 Mayıs 2016; 17:25:47 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.