Yurt dışında özellikle Almanyadaki Türklere bakıyorum sonradan görme gibi oluyor biraz Almanlar Türklere kendi aralarında malum ırk felan diyorlarmı acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Almanyadaki turkler almanlara malum irk diyor
Onu bunu bilmem de adamlar Türkiye'de yaşamadan ülkenin içine etmeyi başarıyorlar nasıl diye sorma.
türkler sadece almanyada değil avrupada malum ırktır
Malum ırk ne demek terbiyeni takın!
Ben bu kadar rezil ırk görmedim desem. Kadıköy'de garsonluk yapıyorum yazlari gayet pahali ve nezih bir mekanda.
1 -Arap
2 - Türk Almanlar
Bu kadar aç gözlü , rezil , iğrenç insan görmedim. O sonradan biz avrupaya gittik diye hix birşey yapmasa bile anlaşılıyor. Yaptığı harekettrn
AYRICA ASİMİLE OLMUSLARDİR. TÜRK DENİLEMEZ
Gelen 10 aileden 3 4 ünün yanında 7 ila 18 yaşları arasında en az 1 çocukları vardı. Hiçbiri doğru düzgün bilmiyorlar. Zaten kesinlikle konusamiyorlar Türkçe ama bazıları anlamıyor.Turkiyede görsem dilenci sancağım İnsanlar özendigimiz hayati yaşıyorlar. Ayrıca fenna iktidar hayrani oluyorlar. Hepsi aynı
Ben bu kadar rezil ırk görmedim desem. Kadıköy'de garsonluk yapıyorum yazlari gayet pahali ve nezih bir mekanda.
1 -Arap
2 - Türk Almanlar
Bu kadar aç gözlü , rezil , iğrenç insan görmedim. O sonradan biz avrupaya gittik diye hix birşey yapmasa bile anlaşılıyor. Yaptığı harekettrn
AYRICA ASİMİLE OLMUSLARDİR. TÜRK DENİLEMEZ
Gelen 10 aileden 3 4 ünün yanında 7 ila 18 yaşları arasında en az 1 çocukları vardı. Hiçbiri doğru düzgün bilmiyorlar. Zaten kesinlikle konusamiyorlar Türkçe ama bazıları anlamıyor.Turkiyede görsem dilenci sancağım İnsanlar özendigimiz hayati yaşıyorlar. Ayrıca fenna iktidar hayrani oluyorlar. Hepsi aynı
Sonuç olarak malum irk az kalır. Bizim.suri suri bom bom esadlar. Almanyadaki Türkler inşallah hepsini ülkeden atarlar.
evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme