Şimdi Ara

TÜRKİYEYİ GÜÇSÜZ SANANLAR GELSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cepAnkara

he ta Osmanlı Dönemini kastediyosun galiba ..eskiden diyince daha yakın zaman dilimi gibi geliyor insana

Osmanlidan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Draqonn

Şimdi bu listeye göre savaş çıksa Japonyayı parçalıyoruz o zaman.? Geçiniz bunları.

Japonyanın askeri gücü kısıtlı.Polisler ile yönetiliyor ülke ve silahlanma minimal düzeyde polislerinde de geçerli bu durum sadece özel timlerinde var.Ekonomide yerle bir ederler ama askeri güçte imkanı yok.
    http://www.wsws.org/en/articles/2015/01/05/japa-j05.html buradan görürsen daha yeni yeni kalkıyor sınırlamalar.İleriki yıllarda kesinlikle önümüze geçerler ama şu anda onlardan üstünüz.

Edit : Ayrıca benim dikkatimi çeken nokta İngiltere nasıl oluyor da Fransanın üstünde bir seviyede ? Akıl sır ermiyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 1 Şubat 2015; 0:18:18 >
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."

• Rusyanın 2.Olduğu Listeyi Kabul Etmiyorum Tamamen Saçmalık.

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Ne ekonomimiz var ne de sanayimiz

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Savaş rakamlarla yürümüyor. ABD tek lafıyla bizi haritadan silebilir.

Tek lafıyla anca cam siler. Devletlerden bahsediyoruz. ABD'nin gücünü şişirilmiş Holywood filmlerinden mi anlıyorsunuz anlamadım.

• askerle savaşlar yürümüyor söyleyin kaç tane nükleer silahimiz var onlar bize atsa nükleer silah ne ile karşılık verebilecegiz ayrıca dünyanın ekonomisi ellerinde bi kriz cikartsalar tayyibin demesiyle gene teğet geçeceğini mi sanıyorsunuz ayrıca hangi askeri silahimiz yerli. yazılımla çalışan silahların hangileri yerli. ülkemizde acaba kaç tane NATO Amerika üssü var Amerika bize savaş açsa NATO bizim yanimizi mi tutacak acaba.sıralamayı yapan adam bizim bu toplama ordumuzu 8. sıraya koymayı acaba nerden öğrendi

Edit: Almanyanin 2 dünya savaşı sonrası yaptığı anlaşma dolayısıyla ordu bulunduramiyor diye biliyorum bu ne saçma bir sıralama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenkaNuan -- 1 Şubat 2015; 0:34:52 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.