Şimdi Ara

Türkiyeye bir Mitsubishi Sigma katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yakın bir aile dostumun yeni aracı Gürcistan dan henüz 3 gün önce getirdiği 1994 Mitsubishi Sigma. Türk parası ile 40 bin TL masrafı oldugunu söylüyor. İnternetten resimlerine baktım. O kadar canım çekti ki arabayı.. Gelelim donanım ve özelliklerine

Araçta 3.0 Litre V6 24 Valve lik bir motor var. Donanımlarını sayacagım hazır olun. Aracın 94 model oldugunu unutmayın.

- Traction Control ( Çekiş Kontrol Sistemi.)
    - Tek Tuşla Yüksekliği ayarlanabilir Süspansiyon
    - Elektrikli Isıtmalı deri koltuklar
    - Karanlıkta kendiğilnden Yanan Farlar
    - Tam otomatik çift yönlü dijital klima

Ve daha niceleri... Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalper_ -- 19 Ağustos 2017; 12:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be donanımlara bak yedi bitirdi beni alabilme ihtimalin varsa kaçırma alıcısı çoktur onun

mitsubishi'yi attrage'dan ibaret sanan arkadaşlara gelsin.. kaldı ki attrage bile sınıfındaki en iyi alternatiflerden birisi.
  • Harika araç, güle güle kullansın tanıdığınız. Çok seviyorum bunu ve vr4 motorlu Galant'ı. Aslında Mitsubishi'nin sevmediğim aracı yok sayılır tabii ama Eclipse, 3000gt, evo... tekrardan hayırlı olsun benim de canım çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 19 Ağustos 2017; 12:37:41 >

Orijinalden alıntı: defiant82

Vay be donanımlara bak yedi bitirdi beni alabilme ihtimalin varsa kaçırma alıcısı çoktur onun

İkinci eli yok ya kötü araba tabi size göre Şu donanımları 2017 D Segmenti arabalarda bile sunmuyorlar. Bu arada sizin aracınız neydi?

Orijinalden alıntı: unalper_

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Vay be donanımlara bak yedi bitirdi beni alabilme ihtimalin varsa kaçırma alıcısı çoktur onun

İkinci eli yok ya kötü araba tabi size göre Şu donanımları 2017 D Segmenti arabalarda bile sunmuyorlar. Bu arada sizin aracınız neydi?

Ben 2.eli yok ya kötü araba mı dedim şimdi araç müzelik olmuş her türlü masraf parça bakım kaporta vs....Benim aracım yok garibanım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanılsın.

mitsubishi'yi attrage'dan ibaret sanan arkadaşlara gelsin.. kaldı ki attrage bile sınıfındaki en iyi alternatiflerden birisi.

İyi de bizi Türkiye'de 1 tane olan Mitsubishi ilgilendirmiyor. Kimsenin Mitsu'yu küçümsediği falan yok niye böyle devamlı mağdur edebiyatlarına giriyorsunuz ki ?

Sanki her yer EVO , Eclipse kaynıyor da biz beğenmiyoruz.

Zaten bu forumda bu klasiktir tutmayan araçların markalarını översen kesin haklı oluyorsun. MAzda balonu öyle patladı Volvo Suv olmayan modelleri öyle patladı Mitsu öyle patladı Suzuki öyle patladı.

Neyse VW'ye sallamaya devam ama 70 bine Fiesta alınır sıkıntı yok

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.