Şimdi Ara

Türkiyedeki En İyi Üniversitelerde Okumak İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ De Okumak İstiyorum sizce napmalıyım şuan 11.sınıfım ?
    nasıl çalışmalıyım ? ve 400 puan alabilmek için ygsden nasıl bir net çıkarmak lazım
    ve mühendislikte en iyi 2.üniversite gözüküyor doğrumudur =?

• Ders çalışmalısın.
  • Aynwn bende aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 5 tedir.Bolum bazinda incelemelisin.Ornegin ee de en iyi bilkent , mimarlikta itudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Ilk 5 tedir.Bolum bazinda incelemelisin.Ornegin ee de en iyi bilkent , mimarlikta itudur.

bilgisayar mühendisliği
  • Bogazici ve bilkent en iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Bogazici ve bilkent en iyi

hocam oralar çok fazl aistiyor yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak kardes ıkı yıldır ygs lys gırıyorum calısıyorum hedefım ılk 5k suankı ygsm 8k SEN SEN OL ZATEN 12 SINIFIN YAZINDA 12 NIN BASINDA FULL YGS KASICAN SEN SEN OL BAK BUNU HERKES DINLESIN YA YGSEM KOTUYKEN LYS YI NAPCAM YGS YI YAPAMASSAM LYS YI HIC YAPAMAM MODUNA GIRME OLUM BAK BU LAFIMI SENEYE SUREKLI KAFANDA TEKRARLARSIN ADAM DEMISTI DERSIN BENDEN BUTUN GENCLERE TAVSIYE YGS NIZ 50 60 K BILE OLSA LYS NIZ VARSA 5 K YA 10 K YA CEKERSINIZ O YUZDEN DELI GIBI LYS CALIS DELI GIBI LYS EKSIKLERINI KAPA YAPAMIYOM DEME TEMELDEN BASLA GEREKIRSE AMA LYS KAS LYS LYS ADAMI VEZIR DE YAPIYOR REZİL DE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremabınız

Bak kardes ıkı yıldır ygs lys gırıyorum calısıyorum hedefım ılk 5k suankı ygsm 8k SEN SEN OL ZATEN 12 SINIFIN YAZINDA 12 NIN BASINDA FULL YGS KASICAN SEN SEN OL BAK BUNU HERKES DINLESIN YA YGSEM KOTUYKEN LYS YI NAPCAM YGS YI YAPAMASSAM LYS YI HIC YAPAMAM MODUNA GIRME OLUM BAK BU LAFIMI SENEYE SUREKLI KAFANDA TEKRARLARSIN ADAM DEMISTI DERSIN BENDEN BUTUN GENCLERE TAVSIYE YGS NIZ 50 60 K BILE OLSA LYS NIZ VARSA 5 K YA 10 K YA CEKERSINIZ O YUZDEN DELI GIBI LYS CALIS DELI GIBI LYS EKSIKLERINI KAPA YAPAMIYOM DEME TEMELDEN BASLA GEREKIRSE AMA LYS KAS LYS LYS ADAMI VEZIR DE YAPIYOR REZİL DE

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.