Şimdi Ara

Türkiyedeki eğitim sistemini düzeltme methodum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler okul puanını her dönem türkiye çapı ortak sınav yaparak veya tamamen kaldırarak böylece açıköğeretimin de liselerin de yolu açılacak

• Alman eğitim sistemi gelsin yeterde artar bile
  • ok
  • aobp kaldırılıyor zaten bireysel başarı ön planda olacak
  • İnsanların eğitim alma hakkı resmen kısıtlı.Hele istedikleri eğitimi alma hakkı dahada kısıtlı çoğu kimse istediği yere gidemiyor.Avrupada insanlar bilinlenmek kültürlenmek adına üniversiteye giderken Türklerin aklında ilerde hangisiyle daha kolay işe girerim ? devlete bi kapağı attımmı tamam gibi düşünceler olduğu için hiçbir alanda uzlamaşamıyoruz özellikle lise ve ilkoğretimde bir sürü gereksiz dersin gösterilmesi de yine bir alanda uzlaşmayı engellyip daha beter ilerde herşeyi yarım yamalak ya da hiç öğrenmemiş olmamıza sebep oluyor.
    Lise müfredatı çoğa yakını yanlış ve hep "kabul ediyoruz" e bağlı olduğu için liselerin 4 yol olmasıyla birlikte 18 yaşına kadar , liselerin üniversiteye hazırlamaktan başka haytımıza kattığı hiçbirşey yok 18 yıl boşa geçen zaman
  • he sonra universiteler apacilerle dolacak vaz gec bu sevdadan...calisan giriyor.
  • ilk önce türkçeni düzelt
    bkz : methot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

İnsanların eğitim alma hakkı resmen kısıtlı.Hele istedikleri eğitimi alma hakkı dahada kısıtlı çoğu kimse istediği yere gidemiyor.Avrupada insanlar bilinlenmek kültürlenmek adına üniversiteye giderken Türklerin aklında ilerde hangisiyle daha kolay işe girerim ? devlete bi kapağı attımmı tamam gibi düşünceler olduğu için hiçbir alanda uzlamaşamıyoruz özellikle lise ve ilkoğretimde bir sürü gereksiz dersin gösterilmesi de yine bir alanda uzlaşmayı engellyip daha beter ilerde herşeyi yarım yamalak ya da hiç öğrenmemiş olmamıza sebep oluyor.
    Lise müfredatı çoğa yakını yanlış ve hep "kabul ediyoruz" e bağlı olduğu için liselerin 4 yol olmasıyla birlikte 18 yaşına kadar , liselerin üniversiteye hazırlamaktan başka haytımıza kattığı hiçbirşey yok 18 yıl boşa geçen zaman

Katılıyorum yazdıklarına ayrıca öğretmenlerinde aldıkları eğitimin eksik olması sebebiyle verdikleri eğitimde kötü oluyor (istisnalar hariç) devletin eğitime büyük ölçüde yatırım ayırmasını istiyorum artık. İnsanlar yaratıcılıklarını kullanamadan köreliyorlar, hiç bir konuda destek göremiyorlar devletten.

• Alman eğitim sistemi isteruk
  • Devlet biğze bahmiği!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RightRound

Alman eğitim sistemi isteruk

+1Alman iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RightRound

Alman eğitim sistemi isteruk

katılıyorum
  • ULAN BİRİDE ŞU ALMAN EĞİTİM SİSTEMİNİ SORMAMIŞ NASILDIR DİYE...AÇIKLASANIZA EVLADIM NEDİR BU SİSTEM????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

İnsanların eğitim alma hakkı resmen kısıtlı.Hele istedikleri eğitimi alma hakkı dahada kısıtlı çoğu kimse istediği yere gidemiyor.Avrupada insanlar bilinlenmek kültürlenmek adına üniversiteye giderken Türklerin aklında ilerde hangisiyle daha kolay işe girerim ? devlete bi kapağı attımmı tamam gibi düşünceler olduğu için hiçbir alanda uzlamaşamıyoruz özellikle lise ve ilkoğretimde bir sürü gereksiz dersin gösterilmesi de yine bir alanda uzlaşmayı engellyip daha beter ilerde herşeyi yarım yamalak ya da hiç öğrenmemiş olmamıza sebep oluyor.

Katılıyorum yazdıklarına ayrıca öğretmenlerinde aldıkları eğitimin eksik olması sebebiyle verdikleri eğitimde kötü oluyor (istisnalar hariç) devletin eğitime büyük ölçüde yatırım ayırmasını istiyorum artık. İnsanlar yaratıcılıklarını kullanamadan köreliyorlar, hiç bir konuda destek göremiyorlar devletten.

müfredat o kadar çok değişiyorki öğretmenler bile oturup ders çalışıyorlar tabi bu öğretmene göre değişiyo kimisi hiç iplemiyor bile öylece bomboş yetişiyor öğrencileride

• quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

ULAN BİRİDE ŞU ALMAN EĞİTİM SİSTEMİNİ SORMAMIŞ NASILDIR DİYE...AÇIKLASANIZA EVLADIM NEDİR BU SİSTEM????????????

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.