Şimdi Ara

Türkiyede Web Dizisi (YouTube vb.) Tutar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Türkiyede Web Dizisi (YouTube vb.) Tutar Mı?

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2018)
Giriş
  • Arkadaşlar bir heves sardı internet üzerinden dizi çekip yayınlamak istiyorum. TV sınırlaması olmadan istediğim konuda çekebileceğim tabii ki bu sayede. O kadar GamerTubeların olduğu ülkemizde dizi çekersem izlenir mi? Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum, çekim işiyle uğraşan, knk benim de katkım olur diyen, Istanbul/Avrupa yakasında oturan herkesle iletişime geçebilirim. Yaş 17 malesef çok mu erken bilemiyorum bu sene LYS de var ama ben taktım kafaya yapmak istiyorum ama tek başıma yapamayacağım belli ki. Bekliyorum (yardım, öneri)

• Tutar ama neyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz kardeşim hevesini kırmak gibi olmasın ama ulan istanbul dizisi bile tutunamadı öyle

• Tutar ama senin yaptigin tutarmi bilmem

• Hentai gibi olursa neden olmasın

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Paralıydı sanırım o bir de youtube üzerinde değildi yani çok saçmalamışlardı kimse ulaşamadı ki, benim amacım TV başında vakit geçirenlere ulaşmak değil zaten kısa kısa bölümler yapmak ve gençlere ulaşmak
  • la otur iki test çöz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli bişey olursa tutabilir zaten millet dizileri internetten izliyo artık sansür sıkıntısı falan yok

• TV kanallarına o kadar para koymaktansa mantıklı ama kısa süreli bir heves de olabilir.
  • Yanlışlıkla tutmaz'ı işaretledim, kusura bakma. Bence tutar, kaçırmadan izlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt
    Nasil bisey olsa izlerdiniz mesela? Komedi mi, aksiyon mu? Dram mi? Gizem mi?

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Bir Kezban Bir Mahmut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bn komedi olsa izlerdim ama kalite olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Paralıydı sanırım o bir de youtube üzerinde değildi yani çok saçmalamışlardı kimse ulaşamadı ki, benim amacım TV başında vakit geçirenlere ulaşmak değil zaten kısa kısa bölümler yapmak ve gençlere ulaşmak

Yalnız sen ne düşünüyosun bilmemde o kadar kolay değil senaryosu kurgusu kameraları müziği vs en basit dizi için birsürü insan çalışıyor senin içinde en az 20 insan üstüne maddiyat üstüne reklam lazım. Youtubede yaptığın Yayınla bu paraları çıkartabilecek misin

• Leyla ile mecnun tarzı olursa belki tutabilir.Tabi mekanlarında aktif kullanılması gerekiyor.
  • samanyolu oyunculuğu gibi yapcaksanız tutmaz

iyi rol yapsanızda tutmaz türk dizilerini genelde koca karılar izlio onlarında internetle işi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 6 Eylül 2015; 20:13:08 >
  • kiralik ask gibi seyler anasayfada youtube da. ismini saçma koyarsan tutar bu arada. mesela mahmudgül ün suçu ne bak çok yaratıcı. hemde felsefik
  • korku tarzı yaparsanız olabilir. bir ara slender vs vardı galiba. ama onun yerine ekin kollama tarzı (biraz da şuraya gideyim) çekersen daha çok tutar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fullmetal Chemist -- 6 Eylül 2015; 20:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Nasil bisey olsa izlerdiniz mesela? Komedi mi, aksiyon mu? Dram mi? Gizem mi?

Korku
    Uzun suredir dogru duzgun bir korku filmi izlemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.