Şimdi Ara

Türkiyede Toplum Şakası Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçeye çeviredim başlıkta düzgün bir şekilde, public prank deniyor elbet duymuşsunuzdur. Avrupada yapmıştık hala açıp izleriz videolarını çok güldürüyor ve eğlendiriyor
    Türkiyede yapmayı düşündüğümüz plastik tabağa krem şanti koyup rastgele birisinin yüzüne fırlatmak
    Öncelikle etik kısmına girmeyeceğim şahsen bana yapılmasını istemem. Yapılsa aşırı bir tepki vermem sanırım peşine düşerim herifin. Olaydan 2 dakika kadar sonra başka bir arkadaşımız havlu, bez, ıslak mendil verecek kişiye tek yapabileceğimiz bu
    Öncelikle türkiyede yapmak çok daha riskli insanlarımızız asla görmediği bilmediği bir şeyler. Sportifimdir hızlı koşarım direkt kaçıcam zaten ama oldu ki yakalanırsam savunma sanatı biliyorum adam silah çekmediği sürece savunurum kendimi. Milletin yüzüne krema fırlatıp sonra onları dövecek değilim sadece darbe yemem kaçıcam sürekli
    Zaten Türkiyede bunu yaparken korktuğumuz şeylerden biri de bıçak, silah çekmeleri insanların. Bu yüzden biraz kalabalık bir yerde yapmayı düşünüyoruz.
    youtube falan koymuyoruz hesabımız yok zaten. İnsanlardan izin almamız gerekiyor çünkü koymamız için 20 kişiye yapsak 1-2 tanesi izin verir. Biz kendi aramızda videoya çekip arkadaşlarla izliyoruz sadece.

Yorumları alalım böyle bir şeyi yakınlarınıza yapsalar, size yapsalar ya da siz de oradan geçerken yabancı birisine yapsalar nasıl tepki verirsiniz. Dediğim gibi daha el ele dolaşan çiftleri, öpüşen çiftleri, kısa giyen kızları döven bir milletiz böyle bir şeye de alışık olmadıklarından nasıl tepki verirler az çok tahmin etmek mümkün

Edit: İlk yaptığımızı bu videoyu izleyerek özenmiştik. Biz park gibi yerlerde yapıyoruz, kaçma-kovalama esnasında trafiğe ya da yola çıkmamak için. Daha önce yapılan şakalarda yola koşarak çıkıp yaralanan insan vakaları çok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 26 Kasım 2017; 21:42:58 >

• İstanbul Üniversitesinin Laleli-Beyazıt tarafından büyük bir kampüsü var hava durumu kulesini içerisinde barındıran yer, orada yapmışlardı bunu çok eğlenceliydi 1-2 dakikalık bir şey rezil olma durumu falan yok.
    Ülkenin en az yarısının dayaktan geçmesi gerekiyor bence ondan sonra sıra konu sahibine gelebilir.
  • İnşallah birinden sağlam bir dayak yersin.
  • O şakalar gerçek değil önceden ayarlı kişiler

Yurt dışında bunları yapsan senden şikayetçi olunursa donuna kadar alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl şakayı toplumun yapmasıyla sona erecek olandır.

• Çocuklukta kalmadı mı bu deyim yahu. Avrupayı da tanrılaştırmayın orada da polis umursamıyor bile böyle bir olayı orada da yaptık aynı şakayı. Birçok videoda görürsün yüzü kapalı kişileri, onlar beni koyma diyen kişiler. Koyma dediği halde koyarsa internete bir suç.

@Vega
    Çok zor. Güvendiğim bazı şeyler var ki yapabiliyorum
  • Neyine güveniyorsun?Hem insanları şaka diye rezil edeceksin hem de dövecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koliba Rha

Çocuklukta kalmadı mı bu deyim yahu. Avrupayı da tanrılaştırmayın orada da polis umursamıyor bile böyle bir olayı orada da yaptık aynı şakayı. Birçok videoda görürsün yüzü kapalı kişileri, onlar beni koyma diyen kişiler. Koyma dediği halde koyarsa internete bir suç.

@Vega
    Çok zor. Güvendiğim bazı şeyler var ki yapabiliyorum

Yurt dışında hiç şakaya maruz kalmadım demek ki ayarlı kişiler diye düşünmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu söylediğine tepki vermeyen insan ödleğin tekidir. Umarım bayıltana kadar döverler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Public prank yaptık (ağzımızü yüzümüzü kırdılar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Jason Todd

Ne yaptınız

@Vega

İlk mesajda belirttim daha önce yaptık ve yaptıktan sonra direkt kaçıyorum durmadan, eğer ki yakalanırsam diye söyledim savunma sanatı biliyorum yıllardır öğreniyorum.

@Hakkını Arayan Serçe

Bir önceki yapışımızda en büyüğü küfür ede ede kovalayan insanlar. Zaten bir dakika kadar sonra başka bir arkadaşımız su, havlu falan verecek kişiye
  • İstanbul Üniversitesinin Laleli-Beyazıt tarafından büyük bir kampüsü var hava durumu kulesini içerisinde barındıran yer, orada yapmışlardı bunu çok eğlenceliydi 1-2 dakikalık bir şey rezil olma durumu falan yok.
    Ülkenin en az yarısının dayaktan geçmesi gerekiyor bence ondan sonra sıra konu sahibine gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.